Hlavní navigace

Poštovní spořitelna otevírá Finanční centrum v Pelhřimově

[Tisková zpráva] Poštovní spořitelna v krátké době uvádí do provozu další Finanční centrum, tentokrát v Pelhřimově. V celkovém počtu se jedná již o 56. Finanční centrum, ve kterém mohou klienti využít služeb Poštovní spořitelny.

„Tímto krokem dále naplňujeme naši vizi být klientům co nejblíže a potvrdit tak vysokou dostupnost našich služeb,“ komentuje krok Jana Hlaváčová, která je zodpovědná za rozvoj multikanálové distribuce Poštovní spořitelny.

Finanční centrum bylo oficiálně uvedeno do provozu v pondělí 21. února. Jeho slavnostní otevření proběhne 4. března, kdy bude před pobočkou v době od 14:00 do 16:00 hodin připraven stánek s teplými nápoji pro případné klienty i neklienty. Během prvního měsíce provozu také každý návštěvník Finančního centra obdrží od Poštovní spořitelny drobný dárek.

Poštovní spořitelna poskytuje klientům své služby v nejširší obchodní síti. Zákazníci tak mohou využít 56 Finančních center nebo více než 3300 poboček České pošty, z nichž mnohé jsou dostupné i o víkendu. Zákazníci mají k dispozici také 2800 finančních poradců ČMSS nebo více než 770 bankomatů. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).