Hlavní navigace

Poštovní spořitelna je na turné s Annou K.

PRAHA, 14. března 2007 – Od března je možné Annu K. zastihnout v 15 různých klubech po celé České republice. Za podpory Poštovní spořitelny se vydala na turné Večernice Tour 2007, na kterém propaguje svou novou desku Večernice.

Večernice Tour 2007 bylo zahájeno v plzeňském klubu Šeříkova 1. března a koncerty budou v Česku probíhat až do 20. dubna 2007, kdy proběhne poslední koncert turné v Havlíčkově Brodě. Celá Tour však není jen propagací nového alba. Anna K. si v jeho rámci chce připomenout, že na české hudební scéně úspěšně působí již deset let. Kromě hudby jsou pro fanoušky Anny K. připraveny i speciální efekty, jejichž součástí je například světelná stěna napodobující hvězdnou oblohu

Anna K. je už několikátým interpretem, kterého Poštovní spořitelna podpořila. V loňském roce to byla například skupina Divokej Bill, v předchozích letech pak skupiny Chinaski nebo No Name.

Poštovní spořitelna se zaměřuje na mladé klienty, které oslovuje mimo jiné právě podporou hudebních skupin. V počtu mladých klientů je Poštovní spořitelna leaderem na trhu.

Setkat s Poštovní spořitelnou se teenageři mohou mimo hudebních projektů například v rámci akce Lyžování s Poštovní spořitelnou, během níž mohou v horských střediscích vyhrát zajímavé ceny, nebo na Českém poháru ve freestyle snowboardingu ve Špindlerově Mlýně, který Poštovní spořitelna sponzoruje.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).