Hlavní navigace

Postkonto Poštovní spořitelny trhá rekordy

O podnikatelský účet Postkonto Poštovní spořitelny je nyní mezi živnostníky nebývalý zájem. Dokazují to výsledky prodeje za měsíc září, kdy se prodalo o 80 procent Postkont více než je za jeden měsíc obvyklé. Klienti na Postkontu oceňují například půlroční vedení zdarma, skvělou dostupnost poboček PS a širokou nabídku dalších výhod.

Snažíme se živnostníky dlouhodobě podporovat a nabízíme jim ty nejvýhodnější služby. Ať už jde o slevy na benzin, výhodné nastavení účtů či nabídku kreditních karet a úvěrů. Jsme proto rádi, že podnikatelé na tyto nabídky slyší a že stále více z nich se stává našimi klienty, okomentovala výsledky prodeje Postkont Jana Šnýdrová, marketingová manažerka segmentu podnikatelů Poštovní spořitelny.

Moderní platební účet Potkonto nabízí v programech Ekonom a Max řešení pro všechny potřeby malých a středních podnikatelů. Založení a vedení obou typů účtů je první půlrok zdarma, nic se neplatí ani za zřízení trvalých příkazů, inkasa či vybraných služeb elektronického bankovnictví.

Postkonto v programu Ekonom je určeno především pro podnikatele, kteří neprovádějí mnoho transakcí a za účet nechtějí zbytečně platit. Postkonto Max zase skvěle poslouží náročnějším uživatelům, kteří ocení nadstandardní služby – zřízení a vedení Max Homebankingu PS zdarma, bezplatné vedení embossované platební karty nebo kreditní kartu pro podnikatele bez ročních poplatků za vedení.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).