Hlavní navigace

Poplatkové prázdniny Poštovní spořitelny jsou úspěšné a stále trvají!!!

Až do konce roku mohou všichni noví klienti Poštovní spořitelny využít výhod poplatkových prázdnin. Akce, během níž je majitel účtu na 6 měsíců osvobozen od většiny poplatků s ním spojených, trvá od poloviny září.

Doba čtení: 1 minuta

Výsledky prvního měsíce jsou velice zajímavé. Zatímco před zahájením celé akce Poštovní spořitelna zakládala svým klientům zhruba 2 000 nových postžirových účtů týdně, po uvedení poplatkovým prázdnin na trh tento počet vzrostl až na 3 300 účtů týdně. Jedná se tedy o 65% nárůst.

Veliký růst, o 220%, zaznamenala Poštovní spořitelna v oblasti postkont – tedy účtů určených pro podnikatele a živnostníky. Rovněž počet žádostí o povolené přečerpání účtu tzv. kontokorent stále roste. Tento produkt byl v měsíci září samostatně zvýhodněn odpustěním poplatku za podání žádosti. Efekt tohoto kroku byl obrovský. Poštovní spořitelna dosáhla zvýšení počtu poskytnutých povolených přečerpání o 375%! Během zvýhodněného měsíce zřídila Poštovní spořitelna až 6 600 kontokorentů týdně. V současné době je tato služba poskytována u 180 tis. účtů Poštovní spořitelny.

Stát se klientem Poštovní spořitelny se zkrátka vyplatí..

Ing. Daniela Krůtová
komunikace Skupiny ČSOB

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).