Hlavní navigace

Pojištění karet Merlin narostlo téměř o 50 procent

Praha 15.listopadu 2006 – Komerční banka zaznamenala významný úspěch v oblasti pojištění platebních karet. Pojištění platebních karet Merlin si k 30.září 2006 sjednalo více než 235 000 klientů KB, což představuje meziroční nárůst o 46 procent.

KB poskytuje pojištění Merlin ke všem platebním kartám, kreditním i debetním. V případě ztráty nebo odcizení platební karty chrání pojištění Merlin klienta KB před dopady možného zneužití jeho karty. Hlavní výhodou Merlinu je to, že pro čerpání pojistného plnění není rozhodující, kdy ke zneužití došlo a kdy klient ztrátu karty bance nahlásil. Klient je tak chráněn před situací, kdy mu je odcizena platební karta a on to zjistí až po delší době. Pojistné krytí v případě neoprávněné platby kartou je až 30 000 Kč.

Dalšími výhodami pojištění Merlin, které klienti KB oceňují, je ochrana před neoprávněným výběrem z bankomatu, krytí nákladů při ztrátě či odcizení osobních dokladů nebo dokonce klíčů. Pojištění Merlin chrání majitele karty i před neoprávněnými transakcemi přes internet, pokud k nim došlo po ztrátě nebo krádeži platební karty. Toto pojistné krytí tak náleží k jednomu z nejlepších na našem trhu.

Pojistné krytí:

• až 30 000 Kč v případě neoprávněné platby kartou;
  • až 10 000 Kč v případě neoprávněného výběru kartou na pobočce KB nebo z bankomatu KB;
  • až 5 000 Kč v případě neoprávněného výběru kartou na pobočkách nebo z bankomatů jiných bank;
  • až 2 000 Kč v případě krádeže hotovosti vybrané kartou z bankomatu nebo na bankovní přepážce;
  • až 4 000 Kč v případě vzniku nákladů na stoplistaci;
  • až 5 000 Kč v případě vzniku nákladů na výrobu nových klíčů;
  • až 500 Kč v případě vzniku nákladů na pořízení nových osobních dokladů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).