Hlavní navigace

Podnikatelský kontokorent Flexi Business nyní až do milionu korun

Podnikatelský kontokorentní úvěr Flexi Business od GE Money Bank lze nyní čerpat až do jednoho milionu korun a to bez zajištění nemovitostí. Banka se tak rozhodla podpořit zájem o tento úvěr, který ke konci října využívalo celkem 6 930 podnikatelů. K tomuto často využívanému úvěru k běžnému účtu není potřeba ručení nemovitostí. Žádost o úvěr i poskytnutí Flexi Business jsou zdarma.

Od listopadu zvýšila GE Money Bank zdvojnásobila maximální úvěrový rámec u podnikatelského kontokorentu Flexi Business. Klienti tak mohou využívat povolené přečerpání účtu až do jednoho milionu korun namísto stávajících 500 000.

Ke konci října 2005 využívalo kontokorent Flexi Business celkem 6 930 klientů. V meziročním srovnání to představuje nárůst o 27 %. Zvýšení úvěrového rámce má růst využívání Flexi Business ještě posílit.

Kontokorentní úvěr Flexi Business představuje pružnou rezervu v případech výkyvu oběžných prostředků klienta, jejíž využívání si navíc podnikatelé regulují dle své aktuální potřeby. Finanční prostředky klienti čerpají a splácejí podle vlastního uvážení a úroky platí pouze z čerpané částky. Hlavní výhodou je kromě jeho současného vyššího rámce také fakt, že kontokorentní úvěr roste automaticky dle zvyšujícího se výkonu firmy, řekl manažer Flexi Business Jiří Patera.

Kontokorent je určen jak fyzickým osobám-podnikatelům a sdružením fyzických osob – podnikatelů, tak i právnickým osobám ve formě s.r.o. a v.o.s. Je vyžadováno minimálně jedno ukončené daňové období.

Získání úvěru je mimořádně snadné – během 20 minut od žádosti bankéř klientovi sdělí, jaký je okamžitý úvěrový rámec Flexi Limit, který mu může banka poskytnout. Banka poskytuje kontokorentní úvěr do jednoho dne. Žádost o úvěr i jeho zřízení je bezplatné.

Požádat o úvěr lze nejen na všech 200 pobočkách GE Money Bank, ale i on-line na stránkách www.gemoney.cz a na telefonické lince 844 844 844. Nejpozději druhý den klienta osloví bankéř GE Money Bank a prostřednictvím unikátní služby Telebank s ním dohodne vše potřebné.

Eva Chaloupková
manažerka externí komunikace GE Money Bank

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).