Hlavní navigace

Počet aktivních účastníků Penzijního fondu Komerční banky překročil hranici 470 tisíc osob

Počet aktivních účastníků, kteří spoří na penzi s Penzijním fondem Komerční banky (PFKB), se ke konci roku 2007 meziročně zvýšil o 12,9 % na více než 470 tisíc osob. Penzijní fond KB tak splnil svůj obchodní cíl pro rok 2007. Celkem fond uzavřel v roce 2007 takřka 89 tisíc nových smluv o penzijním připojištění. PF KB, jako čtvrtý největší penzijní fond na českém trhu, si tak zachoval dynamiku předchozích let, kdy meziročně roste rychleji než celý trh penzijních fondů.

K významnému nárůstu počtu aktivních účastníků PF KB přispěla také marketingová kampaň, která probíhala v období od 1. října do 16. listopadu 2007. V období kampaně mohli získat noví klienti PF KB příspěvek 500 Kč od Komerční banky. Podmínkou bylo uzavřít smlouvu na pobočce Komerční banky na měsíční příspěvek větší než 300 Kč a zaplatit příspěvek do konce roku 2007.

„Výhod v rámci společné kampaně PF KB a Komerční banky využilo více než 3 650 nových účastníků. V průměru se noví klienti rozhodli přispívat na penzijní připojištění 547 korun měsíčně,“ uvedl Pavel Jirák, výkonný ředitel Penzijního fondu Komerční banky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).