Hlavní navigace

Penzijní fond Komerční banky si v letošním roce zvolilo již 50 tisíc nových účastníků

Již 50 tisíc nových účastníků penzijního připojištění uzavřelo v letošním roce smlouvu s Penzijním fondem Komerční banky. Celkový počet klientů PF KB se tak přiblížil hranici 500 tisíc, což jej řadí na čtvrté místo mezi tuzemskými penzijními fondy.

Doba čtení: 1 minuta

Penzijní fond Komerční banky nabízí účastníkům nejen dlouhodobě stabilní hospodaření, ale i nadprůměrné zhodnocení vložených prostředků a také zázemí silné a stabilní finanční skupiny Société Générale, uvedl Pavel Jirák, předseda představenstva a výkonný ředitel Penzijního fondu Komerční banky.

K úspěšnému oslovení nových účastníků systému penzijního připojištění přispívá vedle kvality samotného produktu také dlouhodobá spolupráce PF KB s předními tuzemskými zaměstnavateli. Významní zaměstnavatelé proto mají v PF KB své profesionální poradce, kteří jim pomáhají se správným nastavením systému zaměstnaneckých výhod a poskytují konzultace, jak maximálně využít daňové optimalizace, doplnil Pavel Jirák.

PF KB je čtvrtým největším fondem na českém trhu jak podle počtu účastníků, tak podle objemu spravovaných aktiv.