Hlavní navigace

Penzijní fond České pojišťovny sloučil své provozy a završil tak fúzi s Novým ČP Penzijním fondem

Praha, 12. července 2005 – Penzijní fond České pojišťovny (PFČP) v uplynulých dnech sloučil brněnský provoz pod střechu svého pražského sídla. Byl tak definitivně ukončen proces integrace s Novým ČP Penzijním fondem (dříve ABN AMRO Penzijní fond). Výsledkem je zkvalitnění centrálně poskytovaných služeb, které jsou nyní k dispozici více než 810 tisícům klientů PFČP.

Integrace pražského a brněnského provozu byla poslední etapou v procesu sloučení společností, která byla plánovaná na konec prvního pololetí 2005. Smyslem avizovaného sloučení dvou provozů do jedné organizační struktury je sjednocení a další zvýšení úrovně klientského servisu. Dokončením fúze ještě více snížíme jednotkové náklady, komentuje Tomáš Matoušek, výkonný ředitel PFČP.

Osobní služby jihomoravským klientům bude v místě bývalého brněnského provozu v Olomoucké ulici č.p. 60 zajišťovat nově zřízená expozitura PFČP. Využít však také mohou všechny pobočky České pojišťovny v Brně a okolí. Důležitým kontaktním prostředkem samozřejmě zůstává klientská linka PFČP na telefonním čísle 221 109 111. Odpovídajícím způsobem jsme rozšířili kapacity našeho call-centra, jehož operátoři jsou připraveni rychle řešit požadavky a přání klientů. K dispozici je také virtuální klientský servis na našich webových stránkách www.pfcp.cz, připomíná Tomáš Matoušek.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).