Hlavní navigace

Partnerství Citibank a DIRECT Pojišťovny přinese klientům obou společností atraktivní výhody

[Tisková zpráva] Citibank Europe plc, a DIRECT Pojišťovna podepsaly novou dohodu o spolupráci, díky které jejich klienti získají velmi atraktivní zvýhodnění při vzájemném využití produktů těchto partnerů.

Všichni klienti Citibank obdrží při uzavření povinného ručení nebo havarijního pojištění od DIRECT Pojišťovny slevu 10 %, při pojištění domácnosti nebo nemovitosti pak dokonce 20 %. Navíc každý, kdo pojištění od DIRECT Pojišťovny zaplatí Citi kreditní kartou, získá zpět na kartový účet mimořádný bonus 300 Kč.

Kromě rozšíření nabídky služeb byla jednou z hlavních motivací pro toto partnerství možnost využít vzájemných zkušeností obou společností v oblasti získávání nových klientů prostřednictvím on-line kanálů.

„Internet pro nás představuje velmi důležitý prodejní kanál. Stále více našich potencionálních klientů chce o finančních záležitostech rozhodovat z pohodlí domova a ne na pobočce. O Citi kreditní kartu je možné zažádat on-line přes počítač, což klienti DIRECT Pojišťovny jistě ocení,“ vysvětluje Ivana Vávrová, manažerka internetových projektů v Citibank.

„DIRECT Pojišťovna je pojišťovnou založenou na moderních distribučních kanálech, tedy internetu a telefonu. Klientům Citibank jsme se rozhodli nabídnout pojištění patřící mezi nejvýhodnější na trhu, a to za mimořádně atraktivních podmínek,“ říká Radek Šmejkal, obchodní ředitel DIRECT Pojišťovny se zodpovědností za oblast spolupráce s partnery.

Možnosti, jak ušetřit se Citi kreditní kartou, se díky nově uzavřenému partnerství dále rozšíří. Jedna z karet – kreditní karta Shell MasterCard od Citibank – je navíc určena přímo pro řidiče, kteří díky ní ušetří 5 % z nákupu pohonných hmot na čerpacích stanicích Shell v České republice.

DIRECT Pojišťovna nabízí klientům od začátku působení na českém trhu pojištění motorových vozidel, tedy povinné ručení a havarijní pojištění. V dubnu loňského roku produktové portfolio rozšířila o pojištění majetku (zahrnující pojištění nemovitostí a domácností) a odpovědnosti občanů.

Další informace o této nabídce najdete na www.citikarta.cz a www.direct.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).