Hlavní navigace

Odborná porota udělila GE Money Bank tři ocenění v soutěži Zlatá koruna 2011

[Tisková zpráva] GE Money Bank v letošním 9. ročníku soutěže Zlatá koruna 2011 v hlasování odborné poroty získala jednu zlatou, jednu stříbrnou a bronzovou medaili.

Konsolidace půjček obdržela v kategorii „Úvěry“ od odborníků nejvyšší ohodnocení a obhájila tak loňské prvenství. Také díky předloňskému třetímu místu Konsolidace půjček od GE Money Bank dominuje své kategorii. Stříbrnou medaili v kategorii „Elektronické bankovnictví“ odborná porota udělila Internet Bance. Bronzovou medailí v kategorii „Platební karty“ byl oceněn věrnostní program bene+ na kreditních kartách. V hlasování veřejnosti Zlatá koruna 2011 získala GE Money Bank zlatou medaili za Internet Banku. V Ceně podnikatelů získal druhé místo spořicí účet pro fyzické osoby podnikatele a právnické osoby.

„S potěšením sleduji, že každý ročník Zlaté koruny je pro GE Money Bank úspěšnější. Obhajoba zlaté medaile pro Konsolidaci půjček u odborné poroty svědčí o kvalitě naší nabídky. Ještě větší radost nám všem udělala třetí zlatá medaile v řadě, kterou Internet Banka získala v Ceně veřejnosti,“ říká Radomil Štumpa, ředitel pro strategii GE Money Bank. „Rád bych poděkoval odborné porotě i veřejnosti, že pro naše produkty hlasovali. Je to ocenění práce našich týmů a potvrzení dobře zvolené strategie,“ dodává Radomil Štumpa.

Kategorie „Úvěry“ – 1. místo: Konsolidace půjček

GE Money Bank je první z velkých bank, která konsolidaci půjček v České republice nabídla. Zájemci o tento produkt umožňuje sloučit všechny jeho úvěry do jediného s menší měsíční splátkou. Cílem konsolidace je snížit zátěž spojenou se splácením několika půjček najednou a zpřehlednit finanční situaci. Konsolidace půjček je určena jak pro stávající klienty GE Money Bank, tak pro zájemce se závazky v jiných peněžních ústavech a splátkových společnostech a je zdarma. V případě nezajištěné Konsolidace půjček je možné u GE Money Bank refinancování úvěrů v celkové hodnotě až 300 tisíc Kč a vše je možné vyřídit do 40 minut.

Klientům, kteří vlastní nemovitost, nabízí GE Money Bank zajištěnou Konsolidaci půjček. Takto je možné refinancovat hypotéky, spotřebitelské půjčky a úvěry čerpané prostřednictvím kreditních a splátkových karet nebo kontokorenty až v hodnotě 1,5 milionu Kč a prodloužit si dobu splatnosti až na 30 let.

Kategorie “ Elektronické bankovnictví“ – 2. místo: Internet Banka

Internet Banka nabízí klientům intuitivní, přehledné a uživatelsky přívětivé prostředí, jehož prostřednictvím mohou spolehlivě ovládat své účty u GE Money Bank. Stačí pouze počítač připojený na internet a účty jsou klientům k dispozici z pohodlí jejich domova či kanceláře 24 hodin denně 7 dní v týdnu.

Vedle obvyklých funkcí, jako je kontrola zůstatků nebo pohybů na účtu, zadávání platebních příkazů či prohlížení historie transakcí, mohou uživatelé v Internet Bance zažádat o Expres půjčku, kreditní kartu nebo navýšení kontokorentního úvěru, založit spořicí účet, termínovaný vklad nebo Účet pravidelného spoření, nastavit si platební limity na své kartě, povolit či zakázat internetové transakce a mnoho dalšího. Kompletní přehled všech služeb, které Internet Banka nabízí, naleznete na www.internetban­ka.cz.

GE Money Manager

Na úspěchu Internet Banky ve Zlaté koruně 2011 má také velký podíl na českém trhu jedinečná aplikace správy osobních financí GE Money Manager, díky které mohou zákazníci GE Money Bank jednoduše a efektivně řídit a plánovat své finance. Na základě údajů, které uživatelé zadají do aplikace GE Money Manager, se v grafech a tabulkách zobrazí výsledky hospodaření, ať již za uplynulé časové období, nebo výhledově do budoucnosti. Všechny grafy a tabulky lze samozřejmě vytisknout nebo uložit přímo v Internet Bance. Klienti tak získávají dokonalý přehled o svých příjmech a výdajích. Ovládání usnadňuje přehledný design a příjemné uživatelské prostředí. Mezi základní funkcionality patří kategorizace transakcí, historie zůstatků a vizualizace či projekce osobního rozpočtu.

Kategorie “Platební karty“ – 3. místo: Kreditní karty s bene+

Karty s věrnostním programem bene+ poskytují jejich uživatelům zajímavou výhodu. Kdo takovou kartou zaplatí, ušetří. Za platby debetními a kreditními kartami GE Money Bank získávají zákazníci nakupující v partnerské síti programu bene+ až 10 % z transakce zpět. Věrnostní program bene+ je automaticky a bez poplatku aktivován majitelům účtů Genius Active, Genius Active+, Genius Optimal a Genius Gold. Týká se ale také všech držitelů kreditních karet bene+, MoneyCard Plus a MoneyCard Gold. Ti mají navíc 1 % zpět z každé transakce, kterou provedou kdekoliv mimo partnerskou síť, a to včetně zahraničí a internetu. Majitelé kreditní karty MoneyCard Gold a držitelé jakékoli karty vydané k účtu Genius Gold mohou navíc využít odměn ve věrnostním programu gold bene+ a získat tak až 20 % z nákupu zpět.

Příslušná částka z hodnoty všech nákupů provedených debetní nebo kreditní kartou u partnerů věrnostních programů je připsána klientům na konci každého měsíce. Partnerská síť věrnostních programů se stále rozrůstá. Více informací o programech, jeho partnerech i probíhajících mimořádných akcích naleznete na www.beneplus.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).