Hlavní navigace

Obchodní část Telenor Networks povede Richard Daubner

Vedení obchodu Telenor Networks s platností od 1. srpna 2005 přebírá generální ředitel společnosti Richard Daubner. Do jeho kompetence bude spadat komunikace a řízení obchodních vztahů s alternativními operátory, kterým Telenor Networks poskytuje své telekomunikační služby. Jiří Nykodým, který post obchodního ředitele zastával doposud, odchází mimo skupinu Telenor.

Doba čtení: 1 minuta

Podle Richarda Daubnera (32) se obchodní politika společnosti Telenor Networks nijak nezmění. Naším hlavním cílem je budování platformy telekomunikačních služeb, které budou pro telekomunikační operátory významnou a preferovanou alternativou vůči velkoobchodní nabídce Českého Telecomu, popisuje své záměry Richard Daubner. Na jeho současném působení v roli generálního ředitele Telenor Networks a NEXTRA Czech Republic nedochází k žádným změnám.

Richard Daubner přišel do Prahy v prosinci 2004 ze slovenské pobočky Telenor Networks, kde působil na pozici finančního ředitele. V rámci skupiny Telenor pracuje Richard Daubner od roku 2002, kdy vedl finanční oddělení Nextra SR. Předtím působil jako Audit manager ve společnosti Ernst & Young Audit Slovakia. Richard Daubner je absolventem Ekonomické univerzity v Bratislavě, kromě rodné slovenštiny ovládá plynně angličtinu, domluví se i maďarsky. Ve volném čase se rád věnuje tenisu a turistice.