Hlavní navigace

O Červené konto Poštovní spořitelny je nebývalý zájem

Červené konto Poštovní spořitelny slaví mimořádné prodejní úspěchy. Jeho prodeje vzrostly oproti loňskému roku více než trojnásobně, konkrétně v lednu o více než 220 % oproti prosinci a v únoru dokonce o 360 %. Zájem o Červené konto odráží současný trend, kdy lidé mnohem více spoří, ale zároveň chtějí mít své úspory kdykoli po ruce.

Doba čtení: 1 minuta

Červené konto vychází maximálně vstříc klientským potřebám, protože splňuje požadavek vysokého úročení s možností kdykoliv vkládat nebo naopak vybrat jakoukoli část úspor, potvrzuje Leila Goulliová, ředitelka Marketingu přímého prodeje Poštovní spořitelny. Právě okamžitou dostupnost peněz naši klienti vnímají jako klíčovou výhodu v současné ne příliš příznivé situaci, dodává Goulliová.

Červené konto se již zařadilo mezi nejoblíbenější produkty Poštovní spořitelny. Důvodem je také to, že se spořící účet opírá o jednu z nejvýhodnějších úrokových sazeb na českém bankovním trhu. Klient ke svým penězům přístupu je kdykoli díky elektronickému bankovnictví, GSM bankovnictví a embosované platební kartě.

Červené konto navíc není vázáno na běžný účet, takže si ho u nás zakládají i klienti ostatních bank. Spoří teď u nás a běžný účet si mohou klidně nechat v bance, kam jim chodí výplata, doplňuje Petr Mikoláš, manažer útvaru Spoření a investice Poštovní spořitelny.

Červené konto lze získat na některém z Finančních center PS, na vybraných pobočkách České pošty či prostřednictvím obchodních zástupců ČMSS.