Hlavní navigace

Novým ředitelem útvaru Retail Group Marketing byl jmenován Jaromír Sladkovský

Jaromír Sladkovský (34) se stal 1. března ředitelem nového útvaru „Retail Group Marketing“, který zahrnuje řízení segmentu drobných klientů a malých a středních podniků finanční skupiny ČSOB. Jaromír Sladkovský působí v ČSOB od roku 2001, naposledy na pozici ředitele strategie a organizace, kde se významně podílel na přípravě nové strategické vize finanční skupiny ČSOB.

Jaromír Sladkovský je absolventem ČVUT v Praze. Po ukončení studia působil v poradenské společnosti Arthur Andersen. V roce 1995 úspěšně složil zkoušky daňového poradce a stal se členem Komory daňových poradců ČR. Poté se specializoval na oblast bankovnictví a finančních služeb. Před příchodem do ČSOB získal titul MBA na mezinárodním institutu INSEAD ve Francii.

Jaromír Sladkovský je ženatý a má tři syny. Ve svém volném čase se věnuje kromě rodiny především sportu. Dříve byl aktivním horolezcem, nyní dává přednost běhu, běhu na lyžích a vysokohorské turistice.

Milan Tománek
výkonný ředitel