Hlavní navigace

Novým předsedou představenstva ČLFA se stal Jiří Matula

[Tisková zpráva] Česká leasingová a finanční asociace dnes oficiálně oznámila zvolení Ing. Jiřího Matuly předsedou představenstva ČLFA. Do funkce místopředsedkyně představenstva ČLFA byla zvolena Mgr. Blažena Valkošáková.

Jiří Matula má dlouholeté zkušenosti z vedoucích funkcí ve finančním sektoru.  Deset let působil jako předseda představenstva factoringové společnosti Transfinance, a.s.,   od roku 2006 je generálním ředitelem společnosti UniCredit Leasing CZ, a.s. Od roku 2007 zastával v ČLFA funkci místopředsedy. Na místo předsedy představenstva byl zvolen po odchodu Ing. Martina Kofroně z leasingové sféry.

Mgr. Blažena Valkošáková  pracuje v orgánech ČLFA od počátku svého působení v nebankovním finančním sektoru, od roku 2003 je členkou představenstva ČLFA.  Ve společnosti CETELEM ČR a.s. pracuje od roku 2000, funkci ředitelky Finanční správy zastává od roku 2006.

V čele ČLFA navazuji na dlouholetou kvalitní práci Martina Kofroně, za což mu chci jménem předsednictva ČLFA poděkovat.  Jako předseda představenstva budu usilovat o plnění cílů asociace, zejména pak podporovat další rozvoj nebankovních finančních produktů, prosazovat nediskriminačního prostředí pro jejich uplatnění a dále kultivovat tržní prostředí finančního trhu,“ říká Jiří Matula.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).