Hlavní navigace

Nové EXPRESNÍ Konto od UniCredit Bank - bez poplatku, rychle a s Kartou EXPRES k okamžitému použití

[Tisková zpráva] UniCredit Bank uvádí na český trh další atraktivní produkt – EXPRESNÍ Konto. Novinka s nulovým měsíčním poplatkem je určena pro klienty, kteří nechtějí platit měsíční paušál za nejužívanější bankovní služby (vedení účtu, elektronickou debetní kartu, výběry z bankomatů, internetové bankovnictví, trvalé příkazy, inkasa a kontokorentní úvěr) a očekávají rychlou a jednoduchou administraci včetně převedení konta z jiné banky. Klienti okamžitě získají také novou Kartu EXPRES, která bude ihned aktivována bez nutnosti opět navštívit pobočku a vyzvednout si PIN kód ke kartě.

Získat EXPRESNÍ Konto s nulovým  poplatkem je velmi jednoduché a transparentní, stačí na účet měsíčně posílat minimálně 10.000 Kč nebo mít zůstatek na účtu ve výši alespoň 50.000 Kč. Mimo to budou mít všichni klienti garantovaný nulový poplatek na první tři měsíce.

Po Převratné hypotéce s variabilní sazbou a aktuálním úrokem 3 % p.a., spořicím Programu DUET (kombinace termínovaného vkladu a investice) nebo spotřebitelském úvěru PRESTO představuje EXPRESNÍ Konto další atraktivní novinku pro české klienty.

„V souvislosti s úspěšnou retailovou expanzí UniCredit Bank na českém trhu a velkém zájmu klientů o naše letošní novinky v oblasti úvěrů a spoření jsme se rozhodli uvést na trh novinku v podobě EXPRESNÍHO Konta, které prostřednictvím okamžitě fungující Karty Expres nabízí přístup klientům ke svým penězům ihned po podpisu smlouvy. Klient po podpisu disponuje platební kartou a může se svými prostředky ihned volně nakládat,“ uvedl Tomáš Drábek, ředitel řízení segmentu retailového bankovnictví UniCredit Bank. „Každý aktivní klient, který má na účtu obrat vyšší než 10.000 Kč anebo zůstatek vyšší než 50.000 Kč, má EXPRESNÍ Konto vždy bez měsíčního poplatku. Pro ostatní klienty je vedení konta za dostupnou cenu 50 Kč měsíčně,“ dodal Tomáš Drábek.

V rámci vedení EXPRESNÍHO Konta klienti získají nejvyhledávanější služby zdarma, jako jsou například internetové bankovnictví, dva výběry z bankomatů UniCredit Group doma i v zahraničí a vklady hotovosti prostřednictvím bankomatů UniCredit Bank. Banka disponuje přibližně 80 bankomaty v České republice a zhruba 19 tisíci bankomaty v ostatních zemích skupiny. „Výběry z bankomatů v zahraničí za stejných podmínek jako u nás si získaly velkou oblibu zejména při dovolených. Bankomaty skupiny UniCredit, na které se vztahují sjednocené poplatky, jsou  v současné době v 19 zemích, přičemž řada z nich je pro české občany oblíbenými cílovými destinacemi pro dovolené a cestování, jako například Slovensko, Itálie, Chorvatsko, Rakousko, Německo, Polsko, Slovinsko a další,“ doplnil Tomáš Drábek.

V rámci EXPRESNÍHO Konta bez poplatku klienti automaticky získávají:

•    mezinárodní elektronickou debetní Kartu EXPRES (Visa Electron),

•    2 výběry z bankomatů UniCredit Group v ČR nebo v zahraničí,

•    vklady hotovosti prostřednictvím bankomatu UniCredit Bank na účty vedené u UniCredit Bank,

•    internetové bankovnictví Online Banking,

•    tuzemské trvalé příkazy – zadání, změna, zrušení (elektronicky)

•    souhlasy s inkasem, SIPO – zadání, změna, zrušení (elektronicky)

•    zřízení, správu a vedení kontokorentního úvěru na běžném účtu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).