Hlavní navigace

Nové byty od CENTRAL GROUP v Horních Měcholupech

Společnost CENTRAL GROUP nabízí v Horních Měcholupech, v lokalitě Hostivařský háj 127 zděných bytů. Bytové domy budou postaveny do konce příštího roku nedaleko ulic Lochotínská a Nad Přehradou v klidném prostředí v blízkosti zástavby moderních rodinných domů a přírodního parku.

Ceny se v této lokalitě pohybují od 26.900 Kč/m² a za nejlevnější byt (byt 1+kk, 31m²) klienti zaplatí okolo jednoho milionu korun. „Pokud využije klient u tohoto bytu nového finančního programu 100.000 + SPLÁTKY, stačí mu uhradit opravdu jen 100.000 korun a pak splácí měsíčně 6.123 korun“, upřesňuje nabídku David Smola, pracovník prodeje společnosti CENTRAL GROUP.

V současné době je již přes 20% bytů prodáno, komentuje prodejní výsledky David Smola, pracovník prodeje CENTRAL GROUP, a pokračuje: O nové bydlení v Hostivařském háji mají zájem převážně rodiny s malými dětmi a klienti, kteří oceňují příjemné prostředí s parky a zelení.

V blízkosti lokality leží vodní nádrž Hostivař, která je ideálním místem pro vodní sporty, procházky a výlety na kole. Samotná přehrada je zároveň i příjemným rybářským revírem. Nedaleko se nacházejí tenisové a squashové kurty, krytý plavecký bazén a vzniká zde i golfový areál. Kompletní občanská vybavenost je zastoupena malými obchody, dvěmi nákupními centry – Park Hostivař a Europark Štěrboholy, mateřskou a základní školou, poštou a poliklinikou. Z této lokality je velmi dobré spojení městskou hromadnou dopravou do centra i snadné napojení autem na Jižní spojku.

Miluše Netolická
marketingová ředitelka
CENTRAL GROUP a.s.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).