Hlavní navigace

Nejširší možnosti financování nového bydlení

Společnost CENTRAL GROUP nabízí nejširší možnosti financování bytů, domů a parcel na našem trhu. Je možné si vybrat ze 14 způsobů platby při pořízení bytu nebo domu s pozemkem, devíti možností úhrady při objednání výstavby domu na pozemku klienta a tří způsobů financování při koupi parcely.

K pořízení bytu nebo domu s pozemkem stačí pouze 10% z ceny a zbývající část je možné financovat z úvěru nebo nemovitostí na protiúčet. Úvěrová cena umožňuje čerpat hypoteční úvěr nebo úvěr ze stavebního spoření až do výše 90% ceny nemovitosti.

Od března 2004 nabízí CENTRAL GROUP každému zájemci o byt, dům nebo parcelu bezplatné vyřízení hypotečního úvěru. Podle vyhodnocení bonity klienta a požadovaných kritérií je zákazníkovi doporučena pro něj ta nejvhodnější hypoteční banka. Na základě plné moci pak společnost pro klienta zdarma vyřídí vše potřebné – od obstarání všech podkladů potřebných k žádosti o úvěr až po přípravu úvěrové smlouvy v bance.

Pro maximální právní jistotu klienta nabízíme i možnost notářské úschovy finančních prostředků, které klient uhradí, doplňuje pracovník prodeje David Smola.

CENTRAL GROUP, jako jediná stavební firma na našem trhu, nabízí svým klientům možnost odkladu platby až na 12 měsíců. Při odkladu platby zákazník zaplatí 10% z ceny bytu nebo domu s pozemkem při podpisu smlouvy a zbývajících 90% z ceny je poté možné doplatit až do dvanácti měsíců po dokončení stavby. Odklad platby například umožňuje po přestěhování prodat stávající nemovitost, dořešit dědické řízení, vypořádat vztahy mezi manžely po rozvodu nebo vztahy mezi společníky při prodeji firmy.

Pro toho, komu nevyhovuje žádný z nabízených způsobů platby, zpracuje společnost zcela individuální platební kalendář podle jeho finanční situace.

Při koupi bytu v kterékoliv lokalitě nyní společnost klientům na vyžádání vystavuje písemné garanční prohlášení. To zaručuje, že na žádost klienta od něj CENTRAL GROUP převezme byt kdykoliv v průběhu nebo při dokončení výstavby zpět do nabídky a klientovi se vrátí celá uhrazená částka s výnosem 6% ročně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).