Hlavní navigace

Nejlepší obchodníci LBBW Bank se sešli v Jihlavě

[Tisková zpráva] V sobotu 29. 1. 2011 proběhla výroční konference individuálního bankovnictví LBBW Bank v Business hotelu v Jihlavě. Ústředním motivem letošního Sales Power Meetingu byl víceboj – jedna z nejnáročnějších atletických disciplín, a hledání paralel mezi sportem a obchodem.

Na programu setkání bylo mimo jiné zhodnocení výsledků dosažených v roce 2010. Cenu za nejlepší pobočku podle obchodních výsledků získala pobočka Praha – Václavské náměstí, nejlepší pobočkou dle kvality poskytovaných služeb byla vyhlášena Ostrava a ocenění za nejlepšího bankéře dle dosažených výsledků si odnesl David Eim z Prahy – Václavského náměstí a Petr Kolman z Brna za nejlepšího privátního bankéře roku 2010.

Management také představil cíle a plány divize individuálního bankovnictví pro rok 2011. Setkání bylo doplněno mnoha zajímavými prezentacemi a doprovodným programem. Jako speciálního hosta pozvala banka Adolfa Červinku, místopředsedu představenstva a ředitele divize obchodu společnosti GEPARD FINANCE. Ten jako zástupce brokerské společnosti poskytující hypotéky LBBW Bank vystoupil se svou přednáškou a s pracovníky banky diskutoval problematiku hypoték z pohledu hypotečního makléře. Rovněž zdůraznil význam hypoték LBBW Bank v portfoliu své společnosti a poděkoval za kvalitní dosavadní spolupráci.

„Velmi rád jsem přítomné seznámil s pozitivními prodejními výsledky, kterých jsme dosáhli v roce 2010. Dařilo se nám především v prodeji hypoték, rostli jsme rychleji než celý trh. Očekáváme, že také rok 2011 přinese další nárůst hypoték,“ dodal ke konferenci Henrik Pregel, člen představenstva LBBW Bank odpovědný za Individuální bankovnictví.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).