Hlavní navigace

Nejlepší internetové bankovnictví v Evropě podle Global Finance má RZB

Prestižní časopis Global Finance vyhlásil finanční skupinu RZB, do které patří i Raiffeisenbank a.s. v České republice, nejlepší internetovou bankou pro spotřebitele v Evropě. Ocenění rozšířilo celou řadu podobných úspěchů skupiny na poli internetového bankovnictví v letošním roce.

Kromě titulu nejlepší internetové banky pro spotřebitele v Evropě získala skupina RZB rovněž ocenění nejlepší internetové banky v regionu střední a východní Evropy, tento primát si odnesla dceřiná banka Raiffeisen Bank Polska. RZB je vedoucí bankou při zavádění nových technologií ve střední a východní Evropě, komentoval tento úspěch předseda představenstva RZB Walter Rothensteiner. Spolu s těmito tituly získala RZB Group v letošním roce od Global Finance celkem osm internetových cen.

Vítěze vybírala porota složená z redaktorů časopisu doplněná např. zástupci poradenských firem BearingPoint, Deloitte, Tata Infotech či Tower Group. Kritérii byly mj. růst počtu klientů užívajících internet, strategie na získávání a obsluhu klientů, šíře produktové nabídky či design a funkčnost webových stránek.

Časopis Global Finance má více než čtvrt milionu čtenářů ve 160 zemích světa zahrnujících vedoucí představitele firem a finanční úředníky odpovědné za investice a strategická obchodní rozhodnutí ve velkých celosvětových společnostech a finančních institucích. Global Finance se zaměřuje především na 8000 klíčových investorů, kteří kontrolují přes 80 procent všech aktiv spravovaných profesionálním managementem.

Tomáš Kofroň
Raiffeisenbank a.s.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).