Hlavní navigace

Nabídka karet CCS prostřednictvím obchodních zástupců slaví úspěchy

Od počátku podnikání CCS České společnosti pro platební karty a.s. tvoří síť obchodních zástupců stěžejní prodejní kanál téměř všech nabízených produktů a služeb. Prodej firemních karet CCS zajišťuje několik desítek obchodních zástupců po celé České republice. O úspěchu modelu svědčí skutečnost, že přes tři čtvrtiny karet byly prodány právě díky obchodním zástupcům. Jejich zásluhou začalo v loňském roce s kartami CCS jezdit dalších více než šestnáct tisíc vozů.

Vzhledem k trvajícímu zájmu o produkty CCS posílila v průběhu loňského roku síť obchodních zástupců řada nových externích spolupracovníků a partnerů. Prodej našich produktů a služeb jim přináší nový benefit pro jejich zákazníky a samozřejmě zajímavé rozšíření nabídky, uvedl Petr Beneš, obchodní ředitel CCS České společnosti pro platební karty a.s. CCS nabízí svým obchodním zástupcům přehlednou strukturu sítě, atraktivní finanční ohodnocení a transparentní motivační systém. Navíc zajišťujeme pro všechny naše lidi kvalitní marketingovou podporu a moderní vzdělávací systém, dodal Beneš.

Nabídka služeb CCS je podpořena pravidelnými akvizičními akcemi pro nové zákazníky. V současnosti probíhají online automobilové závody CCS jízda, ve kterých mohou vyhrát počítačové sestavy, herní konzole nebo počítačové hry. V minulosti mohli noví držitelé karet CCS vyhrát například motocykl Honda a s velkým ohlasem se setkala možnost vyzkoušet si karty CCS po dobu tří měsíců zdarma, aniž by musel klient platit poplatky za vydání karty a její používání. Tyto akce se setkávají s velkým ohlasem a pomáhají obchodním zástupcům k jejich dobrých prodejním výsledkům. Samozřejmě v nich budeme i nadále pokračovat, doplnil Beneš.