Hlavní navigace

MasterCard: Soutěžte s Expresrádiem o volné vstupenky na finále UEFA Ligy mistrů do Říma

Společnost MasterCard připravila ve spolupráci s Expresrádiem pro sportovní nadšence soutěž o lístky na finále UEFA Ligy mistrů. Soutěžit bude možné s Expresrádiem od pondělí 20. do čtvrtka 30. dubna 2009. Celé klání je součástí strategických kampaní společnosti MasterCard, v rámci kterých chce upozornit na nové edukativní webové stránky o kreditních kartách www.kreditka.cz, kde jsou mimo jiné k nalezení i správné soutěžní odpovědi.

Společnost MasterCard připravila ve spolupráci s Expresrádiem pro posluchače soutěž, která odstartuje v pondělí 20. dubna 2009 a poběží deset dní. Hlavní výhru představují 2 lístky na finále UEFA Ligy mistrů samozřejmě i se zpáteční letenkou a ubytováním. Zájemci o tuto výhru se musí nejprve zaregistrovat na webu Expresrádia a následně odpovědět na aktuální soutěžní otázku pro daný den, týkající se tématu kreditních karet MasterCard.

Z registrovaných účastníků každý den vybereme dva, kteří získají jednu z drobných cen MasterCard, např. oficiální míč UEFA, tričko, polštářek, cestovní adaptér a další dárkové předměty. Zároveň tak postoupí do slosování o hlavní cenu, prozrazuje Pavel Javorský, ředitel kanceláře MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko. Soutěž jsme koncipovali tak, aby o výhru mohl bojovat úplně každý. Největší šanci ale mají samozřejmě ti, kteří se zajímají o oblast kreditních karet nebo mají alespoň zájem se o této tématice dozvědět více informací. Všechny správné odpovědi je totiž možné nalézt na našich nových interaktivních webových stránkách, dodává Pavel Javorský.

Vzdělávací a zábavné stránky kreditka.cz

Cílem projektu www.kreditka.cz je atraktivní a zábavnou formou vzdělávat veřejnost v oblasti běžného používání financí. Na projekt tedy navazují další kampaně, které mají zvýšit povědomí těchto stránek u cílové skupiny.

Unikátní internetové stránky www.kreditka.cz využívají oblíbeného principu Second Life a umožňují návštěvníkům řešit ve virtuálním světě každodenní platební situace a porovnávat rozdíly mezi použitím hotovosti a kreditní karty. Hned po příchodu na stránky se návštěvník stává postavou ve virtuálním světě a prožívá různé nákupní situace. Každý si sám určuje, jak si jeho komiksový dvojník poradí s nákupem přes internet, nečekanými výdaji za rozbitou pračku nebo se ztrátou peněženky. Na závěr platební situace se zobrazí přehledný výpis z účtu, aby bylo možné sledovat výši útrat a rozdíly v jednotlivých způsobech platby.

V podobě 2D kresleného příběhu má návštěvník stránky možnost získat nejen praktickou nápovědu pro řešení reálných platebních situací, ale na stránce najde i šikovné tipy pro používání karty. Nově je na stránce zveřejněn i vyhledávač kreditních karet, který návštěvníkům umožňuje snadno porovnat aktuální nabídku českých bank a vybrat si kartu, která mu nejlépe vyhovuje, upřesňuje Pavel Javorský.

MasterCard a UEFA

MasterCard spolupracuje s UEFA od roku 1992, kdy se poprvé stal partnerem Evropského šampionátu UEFA EURO, které se hrálo ve Švédsku. Od roku 1994 je partnerem fotbalové UEFA Ligy Mistrů. Letošní finále UEFA Ligy Mistrů se bude konat ve středu 27. 5. 2009 v Římě.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).