Hlavní navigace

MasterCard ocení fotografie „k nezaplacení“

Autoři deseti vítězných fotografií získají letos v létě od společnosti MasterCard luxusní dovolenou v hodnotě 100  000  Kč v soutěži, která podporuje placení kartami v zahraničí. Dalších 12 průběžných vítězů soutěže, kteří vyhrají nevšední zážitek, určí veřejnost.

Držitelé platebních karet MasterCard a MasterCard Electronic, kteří v období od 10. června do 31. srpna 2007 zaplatí v zahraničí kartou, se mohou zúčastnit soutěže o jednu z 10-ti dovolených za 100  000  Kč dle vlastního výběru a řadu dalších hodnotných cen. Podmínkou je zaslání fotografie, na níž bude zobrazen co možná nejlepší „Okamžik k nezaplacení“.

Všechny zaslané obrázky budou zveřejněny na internetových stránkách www.mastercard-soutez.cz, kde bude současně probíhat veřejné hlasování o nejlepší fotografii týdne. Každý týden získá majitel fotografie s nejvyšším počtem hlasů poukaz od zážitkové agentury Allegria v hodnotě 10  000  Kč. Hlavní ceny v podobě dovolených od společnosti FIRO-tour v hodnotě 100  000  Kč rozdá MasterCard po skončení soutěže autorům deseti nejlepších fotografií. Hlavním kritériem při hodnocení vítězných fotografií bude nejvýstižnější naplnění motta soutěže: „Okamžik k nezaplacení“.

Soutěže, která navazuje na oblíbenou sérii reklamních spotů s názvem „Priceless“, se může zúčastnit každý držitel osobní platební karty MasterCard nebo MasterCard Electronic, který ji použije k platbě za zboží či služby na kterémkoliv obchodním místě mimo území České republiky a to v již zmíněném období od 10. června do 31. srpna 2007. Fotografie s popiskem, proč je pro ně zachycený okamžik „k nezaplacení“, mohou soutěžící posílat přes internetovou stránku www.mastercard-soutez.cz nebo poštou na adresu „Okamžik k nezplacení“, Riegrovy sady 28, 120  00 Praha 2.

„Cílem soutěže je motivovat naše klienty k používání platebních karet v zahraničí. Platby kartou v zahraničí s sebou přinášejí v porovnání s platbou v hotovosti řadu výhod, jakými jsou například výhodný směnný kurz nebo vyšší bezpečnost,“ říká Ján Čarný, generální ředitel společnosti MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko. „K platebním kartám jsou navíc často vázány různé doplňkové služby, jako je cestovní pojištění či pojištění odpovědnosti za škody.“

Používání platebních karet v zahraničí má svá specifika. „Před odjezdem do zahraničí doporučujeme klientům, aby se informovali u své banky v jaké výši mají u svých karet nastavené limity používání – např. limit pro výběr z bankomatu nebo týdenní limit. Před odjezdem do zahraničí by měl každý držitel zvážit, zda by si neměl nastavení limitů upravit,“ doporučuje Ján Čarný.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).