Hlavní navigace

LBBW Bank CZ spolupracuje s Allianz pojišťovnou a Allianz penzijním fondem

[Tisková zpráva] LBBW Bank CZ navázala spolupráci s Allianz pojišťovnou, a.s. a Allianz penzijním fondem a.s. Na svých pobočkách tak bude od 1. října nabízet klientům také produkty z oblasti pojištění.

Podpora se bude týkat produktů: životní pojištění Rytmus, penzijní připojištění a pojištění majetku. Klientům, kteří si pojistné produkty Allianz sjednají, jsou k dispozici veškeré související služby, jako jsou poradenství, kvalitní asistenční služby a rychlá likvidace. Banka tak chce svým klientům nabídnout co nejkomplexnější a nejpestřejší portfolio produktů pro pokrytí jejich finančních potřeb při jedné návštěvě pobočky banky.

„Allianz pojišťovna vstoupila na českých trh již v roce 1993 a od té doby se vypracovala mezi největší české pojišťovny. Naše vzájemná spolupráce vznikla již za působení Dresdner Bank CZ na českém trhu a věřím, že je a bude i nadále pro obě strany přínosem,“ řekl ke spolupráci Henrik Pregel, člen představenstva odpovědný za Individuální bankovnictví LBBW Bank CZ.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).