Hlavní navigace

KPMG získala dvojí vysoké ocenění za služby v oblasti PPP

Světová síť poradenských společností KPMG získala od renomovaného odborného časopisu Infrastrucutre Journal dvojí ocenění – „Globální finanční poradce roku“ a „Finanční poradce roku pro dopravu a infrastrukturu“.

Doba čtení: 1 minuta

Vlivný britský časopis Infrastructure Journal již po páté udílel výroční ceny Infrastructure Journal Awards pro nejlepší poradenské společnosti. Slavnostní večer s předáváním cen se konal v londýnském Muzeu vědy.

Nick Chism, který je v KPMG odpovědný za poradenský tým pro infrastrukturu podniků a vládní instituce při přebírání cen, řekl: „Rok 2005 patřil v oblasti podnikání v infrastruktuře mezi nejzajímavější za mnoho posledních let. Udělení obou cen je vzhledem k těmto okolnostem – a také s ohledem na tvrdou konkurenci – fantastickým úspěchem našich projektů, které uskutečňují členské společnosti KPMG ve firmách po celém světě. Byla to dobrá práce a já za ni všem děkuji.“

Časopis Infrastructure Journal uděluje ceny podnikům na základě vlastní finanční analýzy a také podle postavení společností na trhu. Před konečným rozhodnutím jsou představitelé firem pozváni k prezentaci svých projektů před nezávislou komisí časopisu.

Mezi projekty, které KPMG dopomohly k letošnímu vítězství ve dvou ze sedmi kategorií, patří mj.
 vedení programu Trans-Texas Corridor v hodnotě 187 mld. dolarů,
 práce na dopravních projektech v různých zemích světa,
 účast na zbrojním projektu strategických tankovacích letounů za 10 miliard liber,
 ideové vedení projektu Stavba škol pro budoucnost, který představuje největší britskou vládní investici do vzdělávání za posledních 50 let.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).