Hlavní navigace

Komerční banka zvyšuje úrokové sazby depozit!

Komerční banka významně zvýšila úrokové sazby termínovaných vkladů a zároveň zjednodušila rozložení objemových pásem snížením jejich počtu z pěti na čtyři.

I přes širokou nabídku investičních produktů patří termínované účty stále k oblíbeným produktům. Komerční banka aktuálně vede více než 100 tisíc termínovaných účtů, přičemž více než 20 tisíc jich bylo nově zřízeno v tomto roce.

Například vklad ve výši 50 tisíc korun na 7dní, který je klienty nejvíce využíván, byl dosud úročen 0,71 procenty a nyní až 1,03 procenty. Nejvyšší sazba termínovaných účtů nově činí již více než 3 procenta.

„Zvýšení našich úrokových sazeb na depozitech je reakcí na růst sazeb ČNB. Další výhoda, kterou přinášíme klientům, je zjednodušení objemových pásem, jejichž počet jsme snížili z pěti na čtyři. Tato úprava nám umožnila významně zvýšit úročení zejména u vkladů v nižších objemových pásmech, například u vkladů do 50 tisíc korun až o 0,65 procent,“ uvedl Zdeněk Mojžíšek, výkonný ředitel pro marketing Komerční banky.

Nová objemová pásma a úrokové sazby je možné nalézt na www.kb.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).