Hlavní navigace

Klienti Poštovní spořitelny mohou vybírat z bankomatů na Slovensku za 5 Kč

Klienti Poštovní spořitelny mají nyní ještě širší možnosti k výběru hotovosti z bankomatů za 5 Kč. Od počátku října totiž mohou za 5 Kč vybírat i z bankomatů ČSOB na Slovensku. Poštovní spořitelna tak využívá svého členství ve Skupině ČSOB působící na obou trzích bývalého Československa. Tuto výhodu klientům nemůže vedle ČSOB nabídnout žádná jiná banka v ČR.

Doba čtení: 1 minuta

Klienti Poštovní spořitelny mohou za 5 Kč vybírat z více než 550 bankomatů Poštovní spořitelny a ČSOB v ČR. Nově jim Poštovní spořitelna nabízí za 5 Kč výběry i z bankomatů ČSOB na Slovensku.

Poštovní spořitelna patří k největším vydavatelům platebních karet v ČR – vydali jsme jich bezmála milion. Proto chceme klientům umožnit co nejvýhodnější výběry z bankomatů. Našim klientům tak můžeme nabídnout výhody pramenící z toho, že Poštovní spořitelna je součástí Skupiny ČSOB, působící na obou trzích bývalého Československa. Tuto výhodu nemůže svým klientům kromě ČSOB nabídnout žádná jiná banka v ČR, prohlásil Libor Svoboda, výkonný manažer řízení produktů Poštovní spořitelny.

Na Slovensku mohou klienti Poštovní spořitelny využít sítě více než 110 bankomatů ČSOB, v nichž mohou vybírat za 5 Kč. V obou zemích je tedy klientům k dispozici síť více než 660 bankomatů Poštovní spořitelny a ČSOB.

Poštovní spořitelna tak pokračuje v rozšiřování možností, jak spravovat své finance. Vedle více než 550 bankomatů v ČR a 110 bankomatů v SR mohou klienti využívat pro správu svých peněz 3300 přepážek České pošty či kanálů elektronického bankovnictví.

Martin Orság
tiskový mluvčí Poštovní spořitelny

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).