Hlavní navigace

Ke každé smlouvě od s Autoleasing cestovní karta a kapesné na cesty ve výši 50 EUR

[Tisková zpráva] Klienti společnosti s Autoleasing, dceřiné společnosti České spořitelny, získají od 1. září 2010 ke každé leasingové nebo úvěrové smlouvě unikátní doplňkovou službu – kapesné na cesty ve výši 50 EUR a cestovní kartu, která je opravňuje k ubytování zdarma v evropských hotelech.

Kapesné na cesty klient dostane ve formě poukazu spolu s cestovní kartou do 45 dnů od podpisu smlouvy. Poukaz může použít na restaurační a všechny další hotelové služby (wellness, fitness, parkovné apod.). Poukaz je jednorázový a platí pouze v kombinaci s ubytováním zdarma, které si klient sjedná přes cestovní kartu. Tato nabídka cestovního balíčku je omezená a trvá do 31.října 2010.

„Cestovní kartu našim klientům nabízíme už od března a klienti si možnost získat něco navíc oblíbili. Proto jsme šli ještě dále a náš unikátní cestovní benefit rozšířili o bonus navíc – kapesné na cesty ve výši 50 EUR“, uvedl Marek Pičman, ředitel Podpory prodeje a vývoje produktů s Autoleasing.

Cestovní karta je určena k bezplatnému ubytování pro dvě osoby ve 3 až 5 hvězdičkovém hotelu dle vlastního výběru klienta a je platná po celou dobu trvání leasingové nebo úvěrové smlouvy. S cestovní kartou získá zdarma ubytování v hotelu na jednu až šest nocí s neomezeným opakováním po celou dobu trvání smlouvy. Své majitele opravňuje cestovní karta k ubytování ve více než 1 600 hotelech v 18 zemích.

Od března získalo své cestovní karty už přes 6 000 klientů. Mezi TOP 3 klientsky nejpopulárnější hotely patří Hotel Štekl v Hluboké nad Vltavou, Hotel Paka ve Slovinsku a Zámecký hotel Sychrov.

Společnost s Autoleasing se zaměřuje na financování osobních a užitkových vozů do 3,5 t. Klienti si pro leasingové a úvěrové financování mohou vybrat mimořádnou splátku v rozmezí 0 až 70 % z pořizovací ceny vozu a délku splácení od 12 do 96 měsíců. Mixem těchto parametrů si sami výrazně ovlivní výši svých měsíčních nákladů. Leasing nebo úvěr uzavřou klienti přímo v místě prodeje. U standardních podmínek stačí k vyřízení vyplněná žádost o leasing, dva doklady totožnosti u nepodnikatelů, nebo jeden doklad totožnosti a doklad o právní subjektivitě u podnikatelů.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).