Hlavní navigace

Komerční banka představuje novou platební kartu - PLATINUM card

Komerční banka připravila pro své klienty novou platební kartu – PLATINUM card. Je určena pro nejnáročnější klienty a rozsahem svých služeb se jistě stane nejatraktivnější kartou na trhu v ČR. Svým držitelům přináší individuální limity, nadstandardní cestovní pojištění, asistenční služby s lifestyle servisem a unikátní pojištění golfového a lyžařského vybavení. S kartou je spojen jediný roční poplatek za vedení karty.

PLATINUM card přináší vysoce nadstandardní služby, elitní servis a komfort, nejen držitelům karty, ale i jejich rodinným příslušníkům, říká výkonný ředitel pro marketing KB Zdeněk Mojžíšek, a dodává, že poskytnutí karty je i vyjádřením jedinečného vztahu klienta a banky. Každý klient získá individuálně nastavené limity, které odpovídají jeho životnímu stylu.

Klient při používání karty čerpá prostředky banky a na konci období je automaticky provedena splátka čerpané částky z klientova běžného účtu. Tento koncept vychází z požadavků našich klientů, kteří jsou ochotni zaplatit za kvalitní produkt a služby s kompletním servisem, doplňuje zástupce vedoucího Marketingu pro retailové bankovnictví Radko Belada. Za používání karty klient hradí roční poplatek, žádné dodatečné poplatky jako např. za výběr z bankomatu nebo realizované transakce nejsou účtovány.

Pohodlnější cestování s PLATINUM card

Kromě zmíněných finančních výhod klienti jistě ocení PLATINUM card v oblasti cestování. Karta poskytuje nadstandardní cestovní pojištění s vysokými pojistnými limity, které platí i pro rodinné příslušníky. Díky PLATINUM card tak klienti získají kvalitní pojištění pro celou rodinu. Pojištění související s cestováním letadlem naopak pomůže zmírnit komplikace způsobené kvůli zpožděnému letu nebo ztracenému zavazadlu. PLATINUM card dále umožňuje vstup do více než 500 VIP letištních salonků po celém světě. K cestování se váže také pojištění zrušení cesty – a to jak organizované, tak individuální.

Pomocná ruka Lifestyle servisu

Klient se s PLATINUM card může spolehnout na vysoce nadstandardní asistenční služby. Díky službě lifestyle servis je možné velmi jednoduše zajistit místo v restauraci, ubytování, odvoz z letiště a další služby a to po celém světě přesně dle požadavků klienta. Stačí jediný telefonát, kterým si klient zajistí například místo v nejlepší restauraci v Neapoli, ubytování s výhledem na Stolovou horu v Kapském městě, dodávku květin v Buenos Aires či překladatelský servis při obchodním jednání v Pekingu. Asistenční služby zahrnují i pohotovostní havarijní službu v domácnosti nebo službu pro motoristy.

Součástí PLATINUM card je i unikátní pojištění golfového a lyžařského vybavení a pojištění vybavení pro obchodní cesty zahrnující např. dataprojektor, notebook, PDA, mobilní telefon nebo obchodní vzorky. Pojištění kryje riziko jejich odcizení či poškození.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).