Hlavní navigace

K 15. výročí přichází CAC LEASING s ojedinělou nabídkou

Praha, 10. března 2006. CAC LEASING u příležitosti 15. výročí svého založení připravil celou řadu výhodných akčních nabídek financování v segmentu automobilů, motocyklů a strojů. Renomovaná leasingová společnost tím využívá své bohaté zkušenosti a postavení na českém trhu.

Doba čtení: 1 minuta

„V období od poloviny března do 15. června získají klienti ke každé nově uzavřené leasingové smlouvě na nákup osobního nebo užitkového automobilu, případně motocyklu jakékoliv značky, okamžité zvýhodnění v podobě odpočtu 15-ti tisícové slevy z akontace,“ prozrazuje detaily speciální akce Jaroslav Jaroměřský, zástupce ředitele divize autoleasingu CAC LEASING. Slevu lze uplatnit u smluv na finanční leasing nových i ojetých automobilů všech značek s celkovou hmotností do 3,5 tuny a stejně tak motocyklů. Nabídka je připravena společně s pojišťovnou Generali, která k leasingovým smlouvám poskytne havarijní pojištění.

Také pořízení nového stroje v období od 15. března do 15. června u CAC LEASING přinese úspory. „V případě leasingu strojů nabízíme klientům výběr ze čtyř variant, které zvýhodní podmínky financování a bude jen na klientovi, aby si vybral tu nejefektivnější,“ říká k výhodné nabídce leasingu strojů Zdeněk Kejval, ředitel divize movitostí CAC LEASING. Pro některé klienty je s ohledem na jejich finanční plánování lákavé využít možnosti až nulové zálohy, jiní dají přednost odpuštění paušálního poplatku za uzavření smlouvy nebo odkladu splátek až o 3 měsíce. Čtvrtou možností je zvýšení zůstatkové hodnoty na konci leasingu na 10 %, díky čemuž se sníží pravidelné měsíční leasingové splátky. Nabídku výhod lze využít při financování například stavebních strojů a manipulační techniky, obráběcích a výrobních strojů, výpočetní a kopírovací techniky nebo třeba zdravotnického zařízení apod.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).