Hlavní navigace

Již přes 50 tisíc klientů GE Capital Bank si aktivovalo její Mobil Banku v síti Eurotel

20. prosince 2001

Nejaktivnější ve využití služeb GSM bankovnictví jsou klienti GE Capital Bank. Od poloviny září do poloviny prosince si její Mobil Banku v síti Eurotel aktivovalo již přes 50 tisíc klientů. Dalších 100 tisíc klientů GE Capital Bank používá Mobil Banku v síti Paegas. Služby GSM bankovnictví od GE Capital Bank tak využívá 150 tisíc klientů, což z ní činí nejsilnější peněžní ústav v této oblasti služeb na českém trhu.

Mobil Banku využívají klienti nejčastěji ke zjišťování informací o zůstatku na svém účtu, zadávaní platebních příkazu a zjišťování historie pohybů na účtu. Vedle těchto funkcí umožňuje Mobil Banka i vyhledávat transakce podle klientem zadaných kritérií (podle období, částky, variabilního symbolu) a získávat bankovní informace (aktuální devizové a valutové kurzy GE Capital Bank a aktuální úrokové sazby). GE Capital Bank umožňuje svým klientům dobíjet pomocí Mobil Banky i předplacené Go nebo Twist karty.

GE Capital Bank však nenabízí klientům pouhou službu chce jim umožnit tuto službu využívat. Proto klientům v rámci speciální nabídky k aktivaci Mobil Banky v síti Eurotel nabízí možnost získat mobilní telefon (jako nástroj k obsluze účtu) zdarma či za zvýhodněných podmínek. Dynamický růst počtu klientů využívajících Mobil Banku správnost přístupu GE Capital Bank potvrzuje.

V rámci speciální nabídky k aktivaci Mobil Banky si mohou klienti GE Capital Bank vybrat mezi mobilním telefonem s předplacenou Go kartou (Siemens C35i) či telefonem s paušálním tarifem Eurotelu (Siemens C35i, Nokia 3330).

Na měsíce prosinec a leden připravila GE Capital Bank navíc pro klienty soutěž „Vyhrajte s Mobil Bankou“, v níž mohou získat pět tisíc korun.

Podrobné informace o Mobil Bance mohou klienti získat na obchodních místech GE Capital Bank, bezplatné informační lince 0800 13 11 12 či na internetové adrese www.mobilbanka.cz.

Jan Hainz, ředitel komunikace GE Capital Bank

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).