Hlavní navigace

Hypotéka Poštovní spořitelny ušetří až 25 tisíc korun

[Tisková zpráva] Poštovní spořitelna připravila pro své zákazníky další atraktivní bonus. Až do konce února nebudou muset žadatelé o hypotéku platit poplatek za zpracování úvěru, což jim může ušetřit až 25 tisíc korun. Případným zájemcům tak zůstane více financí třeba na zařízení domácnosti.

“Tato speciální nabídka platí pro hypotéky v jakékoli výši do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti s délkou fixace na 5 a 10 let,” popisuje akční nabídku manažer marketingu Poštovní spořitelny Tomáš Basista.

Kromě únorové slevy se mohou klienti těšit i na další výhody – například skvělá úroková sazba od 5, 19 % p.a. Kromě toho lze zároveň využít až jednu pětinu hypotéky neúčelově, tedy bez nutnosti dokládat účel čerpání peněz. Sjednání hypotéky je velmi jednoduché, stačí navštívit některé z 52 Finančních center po celé ČR.

Poštovní spořitelna poskytuje několik druhů hypotečních úvěrů. Výhodné úrokové sazby a splatnost až 40 let zajistí nízké splátky. Kromě toho nabízí PS svým klientům například expresní ocenění bytu zdarma či získání výpisu z katastru nemovitostí přímo ve Finančním centru.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).