Hlavní navigace

HYPO stavební spořitelna poskytuje garanci výše poplatku za vedení účtu

HYPO stavební spořitelna poskytuje garanci na poplatek za vedení účtu dle sazebníku úhrad a nákladů platného od 1.1.2005 na smlouvy v tarifu s označením NADSTANDARD SMART platně uzavřené od 1.1.2005. Fixace poplatku se vztahuje na dobu šesti let od data uzavření smlouvy.

Doba čtení: 1 minuta

Tarif NADSTANDARD SMART nabízí přednosti klasického tarifu se základním úročením vkladů ve výši 2 % p. a. a úrokem z úvěru ve výši 4,9 %. Stejně jako ostatní NADSTANDARDní tarify v nabídce HYPO stavební spořitelny má klient možnost získat výhodný úvěr ze stavebního spoření bez podmínky splnění hodnotícího čísla a získat tak rychleji výhody úvěru ze stavebního spoření s pevným úročením po celou dobu splácení úvěru (tzv. přidělení úvěru volbou). Výhodu pro klienta představuje také nižší úhrada za uzavření smlouvy o stavebním spoření, která činí 0,9 % z cílové částky.

HYPO stavební spořitelna patří v oblasti zhodnocení finančních prostředků ke společnostem, které poskytují jedny z nejvýhodnějších podmínek. Investice, které stavební spořitelna realizuje právě do produktové nabídky a vybavení produktu v jednotlivých variantách, jsou pro klienty velmi zajímavé.

Přesnější informace o produktech společnosti HYPO stavební spořitelna je možné nalézt na webových stránkách www.hypos.cz.

HYPO stavební spořitelna a. s