Hlavní navigace

HVB Bank prodlužuje nabídku dvouměsíčního bezpoplatkového období u privátních produktových balíčků

Vzhledem k velkému zájmu o balíčkové produkty HVB Bank se banka rozhodla vyjít klientům vstříc a prodloužit nabídku dvouměsíčního bezplatného vedení kont RODINA, POHODA, KOMFORT a KOMFORT Global, a to do konce roku 2006. O zvýšeném zájmu o tyto produkty svědčí 10% nárůst založených účtů od začátku roku.

Nabídka dvouměsíčního vedení produktů zdarma platí pro všechny klienty, kteří si založí jeden z privátních balíčků HVB Bank nebo se na něj přejdou ze svého běžného účtu. Tímto ale výhodné nabídky nekončí. Například u konta POHODA garantuje banka do konce roku 2007 poplatek za vedení účtu ve výši 64 korun.

„Zájem klientů o produktové balíčky stále stoupá, o čemž svědčí i 15% meziroční nárůst počtu klientů, kteří tyto produkty využívají,“ řekl Ivo Kubálek, ředitel odboru segmentového a produktového řízení. „Z jednotlivých typů balíčků si klienti vybírají především Konto Pohoda,“ dodal Kubálek.

Konto POHODA

Konto je určeno zákazníkům, kteří aktivně používají svůj účet pro bezhotovostní platby a využívají nástrojů přímého bankovnictví. Zásadní výhodou produktu je jednotná cena 9 korun za výběr z jakéhokoli bankomatu na území České republiky. Ke Kontu POHODA banka nabízí zdarma mezinárodní platební kartu MasterCard Standard nebo Visa Classic, možnost rychlého přístupu k účtu prostřednictvím dvou kanálů přímého bankovnictví, které si klient sám zvolí, a k účtu je zároveň automaticky zdarma zřizován vkladový účet pro termínované vklady.

Konto RODINA

Jak již název napovídá Konto RODINA je optimálním řešením pro správu rodinných financí – velmi jednoduše a výhodně z jednoho účtu. Jedná se o komplexní řešení financí domácnosti v jednom produktu s možností využívání až tří běžných účtů. Automaticky jsou vydávány 2 platební karty pro oba partnery. Mezi zvýhodněné produkty a služby v rámci balíčku patří výběry z jakéhokoli bankomatu na území ČR za 9 Kč, mezinárodní elektronická karta pro juniora s 50% slevou, možnost získání úvěrového rámce nebo automatický převod nadlimitního zůstatku z Konta RODINA na termínovaný vklad.

Konto KOMFORT

Konto KOMFORT přináší klientům pohodlí i vysokou kvalitu, což znamená, že vedle samotného vedení účtu zahrnuje i řadu dalších služeb, z nichž nejoblíbenější je kreditní karta a dále všechny způsoby ovládání účtu pomocí služeb přímého bankovnictví. Konto KOMFORT GLOBAL navíc zahrnuje vedení účtů v EUR a v USD.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).