Hlavní navigace

HSBC rozšiřuje služby firemního bankovnictví

Mezinárodní bankovní a finanční skupina HSBC dále expanduje v České republice. Prostřednictvím nové pobočky v Brně na Mečové ulici rozšiřuje poskytování služeb firemního bankovnictví také do regionů. Navazuje tak na otevření středoevropského Centra sdílených služeb v Ostravě v říjnu minulého roku.

Doba čtení: 1 minuta

HSBC, která působí na českém trhu od roku 1997, je největším světovým poskytovatelem služeb firemního bankovnictví. Svým firemním klientům nabízí komplexní služby zahrnující vedení všech typů bankovních účtů, tuzemské a mezinárodní platby, úvěrové služby a obchodování na devizovém a peněžním trhu. „Již delší dobu je jednou z našich hlavních aktivit financování obchodů a služeb spojených s exportními a importními transakcemi. K tomu nám napomáhá silné zázemí v mezinárodním obchodě, informační zdroje skupiny HSBC a globální internetové bankovnictví HSBCnet,“ říká Marek Gestinger, ředitel divize firemního bankovnictví HSBC banky. „Nyní chceme nabídnout naše služby nejen prostřednictvím pražské pobočky, ale postupně i v dalších regionech České republiky,“ dodává Marek Gestinger.

O HSBC

HSBC Bank plc otevřela svou českou pobočku v květnu 1997. Poskytuje komplexní nabídku bankovních služeb zaměřených na velké místní a mezinárodní firmy i osobní investiční produkty pro jednotlivce. Skupina HSBC sídlící v Londýně je jednou z největších bankovních a finančních organizací na světě. Ve svých 10 000 pobočkách v 83 zemích a teritoriích světa poskytuje služby 125 milionům klientů a zaměstnává 315 000 pracovníků.