Hlavní navigace

HSBC Premier úspěšně rok na českém trhu

HSBC Bank plc - pobočka Praha slaví první výročí uvedení exkluzivního balíčku služeb Premier na český bankovní trh.

Počáteční rok, kdy jsme zařadili HSBC Premier do našeho portfolia, byl velmi úspěšný a předčil tak naše očekávání, říká Jiří Zelinka, ředitel osobních finančních služeb. Česká pobočka HSBC Bank plc uvedla tuto celosvětově propojenou bankovní službu v březnu loňského roku a dále pokračuje v expanzi.

U příležitosti prvního výročí HSBC Premier připravila banka pro své klienty speciální dárek v podobě čtyřměsíčního termínovaného vkladu s úročením 4% p.a. Tato výjimečná nabídka platí od 1. března 2009 do 29. května 2009 při otevření účtu HSBC Premier a vkladu nových prostředků ve výši právě jednoho milionu korun na termínovaný vklad.

V průběhu tohoto roku představí HSBC Bank plc – pobočka Praha další spořicí a investiční novinky. Chceme nabídnout klientům například profilová portfolia sestavená podle jejich potřeb včetně možnosti výběru z 50 tisíc fondů z celého světa, uvádí Martin Fuchs, šéf investičních produktů. Již brzy představíme také konzervativním investorům nový produkt se zajímavým výnosem, dodává Fuchs.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).