Hlavní navigace

Hlasování o nejlepším obchodníkovi je v polovině

Již více než 132 tisíc známek udělili spotřebitelé českým obchodníkům za první dva měsíce hlasování veřejnosti v rámci ocenění GE Money Multiservis Obchodník roku 2008. V průběžném pořadí vede diskont Lidl, na druhém místě je Kaufland následovaný prodejcem nábytku IKEA. Hlasování na internetu a prostřednictvím SMS zpráv bude probíhat do konce září. Za každou udělenou známku věnuje GE Money Multiservis finanční podporu Nadaci Terezy Maxové.

Hlasování veřejnosti o nejoblíbenějším obchodníkovi je v polovině. Spotřebitelé můžou hlasovat jednak prostřednictvím SMS zpráv zaslaných na telefonní číslo 900 06 06 ve tvaru OR Jméno obchodníka známka (například: OR OBCHOD 1), ale také na internetové stránce soutěže www.obchodnik-roku.cz. Od 1. června udělili již přes 132 tisíc známek. Známkuje se jako ve škole, dobré známky obchodníkům body přidávají a špatné známky naopak ubírají. S 14 891 body byl k 31.7. na prvním místě LIdl, druhý Kaufland získal 6 308 bodů a třetí IKEA 3 307 bodů.

Umístění v žebříčku obchodníků se v průběhu července výrazně změnilo. Výsledkem jsou zcela nová obsazení prvních tří míst. Definitivní vítěz Ceny veřejnosti i dalších kategorií v rámci ocenění GE Money Multiservis Obchodník roku 2008 bude vyhlášen na slavnostním večeru 8. října v pražském divadle Hybernia.

Ceny pro hlasující

V každém týdnu je vylosován vždy jeden hlasující, který získává mobilní telefon od společnosti Telefonica O2. V letošním roce jsou také připraveny ceny dvoutýdenní – notebooky IBM Lenovo. Všichni hlasující jsou ještě na závěr zařazeni do slosování o hlavní cenu, notebook IBM Lenovo i mobilní telefon od Telefonicy O2.

Charitativní příspěvek z hlasování

Cena veřejnosti je v letošním roce také poprvé spojena s charitativní pomocí. Společnost GE Money Multiservis za každou udělenou známku prostřednictvím internetového formuláře přispěje 50 haléřu a za SMS hlas pak dokonce 3 Kč Nadaci Terezy Maxové. Podpoří tak projekt „Bav se a pomáhej“ určený mladým lidem, kteří vyrůstali v dětských domovech a nyní se chtějí aktivně zapojit do života své komunity.

Pořadí prvních deseti obchodníků k 31. 7. 2008:

1. Lidl
2. Kaufland
3. IKEA
4. OBI
5. Baťa
6. Electro World
7. DM drogerie markt
8. Shell
9. Datart
10. Rossmann

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).