Hlavní navigace

GTS NOVERA představuje novou nabídku služeb ADSL s vyšší rychlostí již od 395 korun měsíčně

Praha, 31. ledna 2006 – Český celonárodní telekomunikační operátor GTS Novera změní od 1. února strukturu nabízených služeb ADSL. V nové nabídce přibudou připojení o rychlosti 3072/256 kb/s a 4096/512 kb/s. Dosud nejpomalejší připojení 256/64 kb/s již nabízeno nebude. Do 31. března mohou noví zákazníci využít akční nabídky – při uzavření smlouvy na 12 měsíců získají aktivaci služby za jednu korunu, v případě smlouvy na 18 měsíců dostanou navíc za další korunu i koncové zařízení (modem). Vysokorychlostní připojení k Internetu může zákazník GTS Novera získat již za 395 Kč měsíčně.

Portfolio je rozděleno na dvě řady služeb ADSL podle jejich typického užití. Služby Novera DSL Basic jsou určeny především menším firmám a domácím uživatelům. Mají agregaci 1:50. Podle typu služby je uplatňován buď měsíční limit pro přenesená data nebo je služba z hlediska objemu přenesených dat neomezená a je u ní použita fair user policy. Řada služeb Novera DSL Profi je optimalizována pro potřeby firem, proto u ní zůstává zachována agregace 1:20. Ta uživatelům garantuje stabilnější rychlost přenosu dat, která je pro firemní využití klíčová. V případě těchto služeb navíc není uplatňována fair user policy ani limit přenesených dat.

Zároveň s uvedením nové nabídky zvýší GTS Novera rychlost připojení stávajícím uživatelům služeb ADSL. Zvýšení rychlosti proběhne nejpozději do konce května a bude dvoj- až čtyřnásobné, podle varianty služby, kterou zákazník využívá. U služeb s limitem pro přenesená data dochází ve většině případů ke zvýšení tohoto limitu. Stávající měsíční poplatek za službu a agregace zůstávají beze změny.

Společnost GTS Novera je celonárodní telekomunikační operátor. Vznikla v roce 2005 sloučením dvou vedoucích alternativních telekomunikačních operátorů, GTS CZECH, a.s. a Aliatel a.s. GTS Novera poskytuje v garantované kvalitě komplexní portfolio hlasových, datových a internetových služeb. GTS Novera je členem silného mezinárodního telekomunikačního uskupení GTS CE Holdings. B.V., které je součástí mezinárodního finančního holdingu GML Limited. Společnost má v současné době cca 550 zaměstnanců.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).