Hlavní navigace

GTS Novera boduje v soutěži Rhodos – Cena za image

Společnost GTS Novera, největší alternativní telekomunikační operátor v České republice, se umístila mezi třemi nejlepšími firmami v kategorii „Telefonní operátoři“ soutěže Rhodos – Cena za image.

Doba čtení: 1 minuta

Ocenění za nejlepší image se každoročně předává třem nejlepším firmám z různých oborů na základě výsledků průzkumu mezi českými vrcholovými manažery. Vyhlášení konečných výsledků proběhne na slavnostním ceremoniálu ve čtvrtek 24. listopadu v pražském Michnově paláci. Nad letošním 9. ročníkem prestižní národní soutěže převzal záštitu místopředseda vlády Martin Jahn.

Cílem výzkumu „Rhodos – Cena za image“ je ohodnotit image společností z jedenácti vybraných oborů. Image firem hodnotí reprezentativní vzorek vrcholových manažerů z České republiky. Jejich výběr zohledňuje strukturu firem dle regionu, odvětví a velikosti společnosti. Samotné výzkumné šetření probíhá ve dvou fázích. Pilotní šetření se uskutečňuje formou osobního dotazování, hlavní fáze probíhá telefonicky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).