Hlavní navigace

GE Money Bank snižuje úrokové sazby u hypoték

[Tisková zpráva] Od 13. října 2011 mohou zájemci získat účelovou hypotéku za výhodnějších podmínek. GE Money Bank totiž snižuje úrokové sazby o 0,40 procentních bodů u pětileté a o 0,10 procentních bodů u tříleté doby fixace. Zároveň roste zájem o variabilní hypotéky, u kterých už od března letošního roku platí velmi nízká úroková sazba od 2,99 % p.a. Růst tržních sazeb se navíc vzhledem ke stávající ekonomické situaci neočekává ani v nejbližších několika měsících.

„GE Money Bank nepřichází jen s mimořádně nízkými sazbami na standardních fixovaných Hypotékách. Tržní situace nám dovoluje také u Variabilní hypotéky nadále nabízet nízkou sazbu – od 2,99 % p.a. Zájem o tento produkt stále roste. Zaznamenáváme jej zejména u žádostí o vyšší hypoteční úvěry, kdy průměrná výše Variabilní hypotéky je v současnosti nad 2 milióny korun,“ říká Michal Tuček, manažer hypotečních úvěrů GE Money Bank a dodává: „V souvislosti s nejistotou na finančních trzích a obavami z další hospodářské recese neočekáváme růst tržních sazeb ani v nejbližších týdnech či několika měsících. Proto by i sazby Variabilní hypotéky mohly ještě určitou dobu zůstat na stejné úrovni.“

Aktuální výše úrokových sazeb Hypoték GE Money Bank od 13. 10. 2011:

Úrokové období

1 rok

3 roky

5 let

10 let

Minimální úroková sazba

3,89 % p.a.

3,59 % p.a.

3,79 % p.a.

5,39 % p.a.

Hypoteční úvěr lze u GE Money Bank získat již od 300 000 Kč a je možné ho čerpat až do výše 80 % ceny nemovitosti. Délku splácení si může klient rozvrhnout na 5 až 30 let. Úrokovou sazbu lze u standardní Hypotéky zafixovat na 1, 3, 5 nebo 10 let. V případě Variabilní hypotéky se pohyblivá část úrokové sazby obnovuje v měsíčním intervalu v závislosti na vývoji tržních úrokových sazeb. Výši pevné části úrokové sazby si mohou zákazníci fixovat až na celou dobu splatnosti hypotéky.

Klienti GE Money Bank mohou také bez sankcí využít možnost mimořádných splátek v průběhu fixace. Banka navíc svým klientům k hypotéce nabízí i možnost pojištění nemovitosti a pojištění schopnosti úvěr splácet.

Více informací naleznete na internetových stránkách www.gemoney.cz/hy­poteky

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).