Hlavní navigace

GE Money Bank podnikatelům půjčí nově až 1,5 milionu bez zajištění

Nově mohou podnikatelé žádat GE Money Bank o nezajištěný neúčelový úvěr Expres Business až do výše 1,5 milionu korun, což je jedna z nejvyšších částek na trhu. Doposud byla horní hranice jeho úvěrového rámce rovný 1 milion. Jako jediná GE Money Bank nabízí také vyřízení a čerpání úvěru zdarma. Předběžné rozhodnutí o schválení se žadatel dozví do několika minut od podání žádosti a peníze jsou mu připsány na účet nejpozději do druhého dne od podpisu smlouvy. Možnosti mimořádných splátek či předčasného splacení jsou samozřejmostí.

Doba čtení: 1 minuta

„Zvýšení úvěrového rámce úvěru Expres Business je reakcí na potřeby našich klientů. Jsme nyní jednou z mála bank na trhu, které podnikatelům prostřednictvím nezajištěného úvěru nabízí tak vysokou částku,“ říká Josef Laurenčík, produktový manager úvěru Expres Business. „GE Money Bank je také jedna z nejrychlejších, pokud jde o vyřízení a poskytnutí úvěrů. S penězi mohou podnikatelé disponovat prakticky okamžitě, tedy do 24 hodin od předložení potřebných dokladů,“ dodává Josef Laurenčík.

GE Money Bank poskytuje Expres Business v objemu 40 tisíc až 1,5 milionu korun. Dobu splatnosti si mohou podnikatelé zvolit od 24 do 84 měsíců. Podání žádosti i její zpracování je zdarma. Pro žadatele je důležité i to, že výše měsíční splátky je po celou dobu splácení fixní – mají tedy vždy platby spojené s úvěrem pod kontrolou. Podnikatelé mohou využít talé zajištěný neúčelový úvěr Expres Business, který GE Money Bank poskytuje až do výše 5 milionů korun.

I bez podnikatelské historie

GE Money Bank nabízí úvěr Expres Business jak fyzickým osobám-podnikatelům, tak právnickým osobám a zemědělským družstvům. Jde o neúčelový úvěr, takže podnikatelé nemusí dokládat, na co prostředky využijí. Expres Business ocení také vybrané profesní skupiny. Lékaři, zubaři, lékárníci, veterináři, notáři, advokáti a daňoví poradci mohou o úvěr zažádat bez nutnosti dokládat svou podnikatelskou historii. Ostatním živnostníkům stačí pro získání úvěru podnikat šest měsíců.