Hlavní navigace

Fio banka se stala nejlepší Bankou pro podnikatele

[Tisková zpráva] Fio banka byla podnikatelskou veřejností zvolena nejlepší Bankou pro podnikatele v soutěži Český PATRON 2010, kterou vyhlašuje Hospodářská komora České republiky. Výsledky byly slavnostně vyhlášeny na včerejším galavečeru.

Doba čtení: 1 minuta

Posláním soutěže Český PATRON 2010 je podpora podnikatelů na území České republiky. Cílem je vyzdvihnout a veřejně prezentovat ty podnikatele, kteří se za rok 2010 mohou pochlubit výrazným úspěchem v dané kategorii. Ocenění „Banka pro podnikatele“ se uděluje nejlepší bance, jejíž služby jsou zaměřené na podnikatele a podnikovou sféru. Nejlepší banka pro podnikatele je volena formou ankety vyhlášené vyhlašovatelem soutěže mezi podnikatelskými subjekty, a to zejména v rámci Hospodářské komory České republiky.

Fio banka je díky své cenové politice a transparentním podmínkám pro české podnikatele a firmy zajímavým partnerem – jako jediná banka v ČR jim nabízí vedení účtu i platební styk za stejně výhodných podmínek jako fyzickým osobám. Jsme rádi, že podnikatelé tento fakt ocenili, stejně jako kvalitu služeb, na niž byli dotazováni v anketních otázkách. Vítězství v soutěži nás jako čistě českou banku těší dvojnásob a děkujeme všem, kteří pro nás hlasovali,“ komentuje vítězství Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.