Hlavní navigace

Evropsko-ruská banka nabízí nové výhodné sazby pro termínované vklady

[Tisková zpráva] Evropsko-ruská banka oznamuje změny úrokových sazeb z termínovaných vkladů v CZK (českých korunách), EUR (eurech), USD (amerických dolarech) a RUB (ruských rublech).

Nyní budou moci klienti banky provádět vklady na dobu 3 měsíců, 6 měsíců, 1 roku, 2 let a 3 let, a to v kterékoliv z uvedených měn a na základě následujících podmínek:

•    pro vklady v českých korunách a eurech činí úrokové sazby od 2% do 3,7% p. a.;

•    pro vklady v amerických dolarech od 1,5% do 3,7%. Sazby vkladů v ruských rublech činí od 5% do 11% p. a.;

•    pro vklady s dobou trvání více než 3 roky nebo ve výši částky přesahující 3 milióny českých korun (případně ekvivalent této částky v kterékoliv z hlavních měn) jsou stanovovány individuální úrokové sazby.

Další významnou novinkou ve službách, které poskytuje Evropsko-ruská banka, je zrušení minimální výše vkladu. Znamená to, že nyní budou moci klienti uskutečnit vklad jakékoliv částky, kterou mají v konkrétním okamžiku k dispozici.

K otevření vkladového účtu není zapotřebí, aby měl klient otevřen u ERB běžný účet, služby spojené s vedením těchto vkladů jsou bezplatné a za provádění transakcí na účtech termínovaných vkladů nejsou vybírány žádné poplatky.

Žádný z klientů Evropsko-ruské banky nemusí mít obavy o bezpečnost uložení svých prostředků, neboť ERB je účastníkem státního systému pojištění pohledávek z vkladů podle podmínek stanovených zákonem České republiky č. 21/1992 Sb., „O bankách“. Náhrada za pohledávky z vkladů je vyplácena ve výši 100% částky vkladu, je však limitována částkou 50 000 euro.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).