Hlavní navigace

Dva noví ředitelé v týmu Hypoteční banky

[Tisková zpráva] Začátkem listopadu posílili tým Hypoteční banky Alena Haláková, ředitelka odboru Lidských zdrojů a Jiří Eigel, ředitel odboru Externí sítě.

Doba čtení: 1 minuta

Mgr. Alena Haláková (45) působí od 1. listopadu 2011 na pozici ředitelky odboru Lidských zdrojů. Přichází ze společnosti Teva Pharmaceutical CR, kde strávila více než 6 let a kde jako personální ředitelka poslední 4 roky zodpovídala za promítnutí obchodních cílů do personální strategie firmy.  V personalistice působí už 11 let, původně vystudovala Pedagogickou fakultu v Hradci Králové a během své kariéry stihla absolvovat řadu odborných kurzů, včetně postgraduálního kursu v kalifornském Monterey. „V Hypoteční bance se budeme s celým personálním týmem věnovat nastavení dlouhodobé personální strategie a samozřejmě také rozvoji stávajících lidských zdrojů. Pro úspěch firmy je důležité, aby její zaměstnanci cítili možnost se plně realizovat,“ říká Alena Haláková.  Nová personální ředitelka Hypoteční banky je vdaná a má dvě děti.

Ing. Jiří Eigel  (51) posiluje od 1. listopadu 2011 obchodní tým vedený náměstkem generálního ředitele Vlastimilem Nigrinem a obsazuje pozici ředitele odboru Externí sítě. Své 15leté zkušenosti s řízením distribučních sítí finančních institucí čerpal např. v pojišťovně Generali, Živnostenské bance nebo Komerční bance. V letech 2002 a 2003 se věnoval řízení pobočkové sítě Českomoravské hypoteční banky. Vystudoval Vysokou školu báňskou v Ostravě a postgraduální studium na The Nottingham Trent Univerzity & Brno International Business School. „Obchodní strategie Hypoteční banky je dlouhodobě založena na spolupráci s externími obchodními partnery, proto bude naším klíčovým úkolem řízení a rozvoj vztahů s nimi tak, abychom jako banka specializovaná na hypoteční úvěry i v příštích letech obhájili naše postavení jedničky na trhu,“ říká Jiří Eigel. Nový ředitel externí sítě je ženatý a má tři děti.