Hlavní navigace

Desetinásobek volných minut aneb získejte více, než jste čekali

Praha 27. července 2006 – Od T-Mobile získají jeho zákazníci mnohem více, než by čekali. Operátor totiž od 1. srpna nabízí zdarma na dobu jednoho roku pořádný „balík“ volných minut. Všichni zákazníci, kteří uzavřou novou Účastnickou smlouvu nebo přejdou z předplacené karty Twist na některý z tarifů se smlouvou na dva roky, obdrží automaticky desetinásobek volných minut podle jimi zvoleného paušálního programu. Zkrátka nepřijdou ani zájemci o Tarif Student. Nabídka platí do 30. září 2006.

Tarifní zákazníci

Pokud zákazník uzavře novou smlouvu na dobu určitou, nebo přejde z předplacené karty na tarif, obdrží jednorázově 10× více volných minut, které může čerpat během následujících 12 měsíců od uzavření smlouvy. Volné minuty se vztahují na volání do sítě T-Mobile a pevných sítí. Nabídka platí pro všechny aktuálně nabízené paušální programy. Minimálně tak zákazník získá 300 minut navíc, maximálně 15 000 minut (250 hodin).

Příklad: Pokud si zákazník 10. srpna aktivuje tarif T 300, obdrží navíc 3000 volných minut. Ty může vyčerpat do 12 měsíců od aktivace SIM karty, tedy do 9. srpna 2007.

Tarif Student

Příjemného překvapení v podobě neočekávaného množství volání zdarma se mohou dočkat také zájemci o Tarif Student. Každý nový zákazník, který uzavře smlouvu do konce září, dostane k aktivaci navíc 300 volných minut, které může provolat kdykoliv během následujících 12 měsíců.

Firemní zákazníci

Také firemní zákazníci, kteří nově uzavřou smlouvu či přejdou ze služby Twist na tarif, získají zvýhodnění ve formě desetinásobku volných minut od 1. srpna. S protelefonováním takového „balíku“ nikdo nemusí spěchat – volné minuty lze v případě firem čerpat v průběhu následujících 24 měsíců.

Počty volných minut u jednotlivých tarifů uvádí následující tabulka:
Tarif Volné minuty navíc do sítě T-Mobile a pevných sítí
T 30/HIT, Tarif Student* 300
T 80/HIT 800
T 160/HIT 1 600
T 300/HIT 3 000
T 600/HIT 6 000
T 1500/HIT 15 000
Profi 120/HIT 1 200

Poznámka: *U tohoto tarifu je poskytováno zvýhodnění ve výši 300 volných minut. Čerpání volných minut je umožněno až po vyčerpání všech volných minut.

Pevná+

Navíc všichni zákazníci, kteří od 1. srpna do 30. září 2006 uzavřou novou Účastnickou smlouvu, přejdou ze služby Twist či prodlouží smlouvu, dostanou automaticky balíček Pevná+, aniž by za něj museli půl roku platit paušál 49 Kč bez DPH měsíčně (58,31 Kč s DPH). Se zvýhodněním Pevná+ stojí minuta hovoru na pevnou linku jen 1 Kč za minutu bez DPH (1,19 Kč včetně DPH).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).