Hlavní navigace

Den mistrů 1985 s LBBW Bank CZ v Jihlavě

[Tisková zpráva] LBBW Bank CZ pozvala své klienty na ojedinělou hokejovou akci, která se uskutečnila v sobotu 6. 3. 2010 na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě. Proběhl zde slavnostní exhibiční zápas v ledním hokeji mezi HC Dukla Jihlava a mužstvem bývalého Československa.

V zápase, konaném v rámci oslav 25. výročí od získání zlatých medailí na Mistrovství světa v hokeji v roce 1985 v Praze, se utkali veteráni národního týmu a hráči Dukly Jihlava z roku 1985, kteří hráli za národní mužstvo v letech 1980–1990. Záštitu nad turnajem převzal hejtman kraje Vysočina, primátor města Jihlavy a hokejový svaz.

Zápas byl velmi vyrovnaný a skončil nerozhodným výsledkem 5:5. Rozhodly až samostatné nájezdy, v nichž byli nakonec úspěšnější reprezentanti Československa, kteří zvítězili nad Duklou v poměru 8:7!

„Jsem rád, že jsme mohli naše klienty pozvat na tuto mimořádnou akci. Je výborné vidět, že v hráčích stále přetrvává sportovní nadšení a zápal a že hokej jim zůstal v srdci i po 25 letech,“ komentoval utkání Martin Votoupal, ředitel pobočky LBBW Bank v Jihlavě.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).