Hlavní navigace

Další ocenění pro Hypoúvěr 100

Také letošní 5. ročník prestižní soutěže Zlatá koruna potvrdil kvalitu produktů Modré pyramidy. V kategorii stavební spoření získal Hypoúvěr 100 již podruhé Stříbrnou korunu. Za uplynulé tři ročníky této soutěže dosáhla Modrá pyramida rekordního úspěchu – získala celkem 5 nejvyšších ocenění, Hypoúvěr má na svém kontě již čtyři z nich! Dvě Zlaté Hypoúvěr a dvě Stříbrné Hypoúvěr 100, sbírku doplňuje Stříbrná koruna za Renovační program.

Doba čtení: 1 minuta

Ocenění za Modrou pyramidu včera večer převzal André Léger, předseda představenstva Modré pyramidy stavební spořitelny.

Nejlepší finanční produkty již pátým rokem hodnotili finanční experti a publicisté. Předsedou Finanční akademie byl finanční arbitr Otakar Schlossberger. Do soutěže v 15 kategoriích se letos přihlásilo celkem 175 finančních produktů od 62 společností.

Hypoúvěr uvedla na trh Modrá pyramida na jaře roku 2005 a byla vůbec první stavební spořitelnou, která přišla s produktem tohoto typu, který v sobě ideálně kombinuje výhody úvěru ze stavebního spoření a hypotéky. Oproti hypotéce je však mnohem dostupnější, nároky na příjmy žadatelů jsou nižší, mimořádné vklady a splátky jsou možné a poplatek za vedení úvěrového účtu je pouhých 25 Kč měsíčně. Hypoúvěr tak velice silně konkuruje hypotékám a zájem o něj je obrovský. Průměrná výše Hypoúvěru již nyní dosahuje 800 000 Kč, ale stále častější jsou úvěry v několikamili­onových částkách.

Hypoúvěr 100, který umožňuje čerpat úvěr až do výše 100 % ceny nemovitosti uvedla Modrá pyramida na trh také jako první ze všech stavebních spořitelen.

Modrá pyramida dosud poskytla 18 000 Hypoúvěrů v objemu 14 mld. Kč. Kvalitní úvěrovou nabídku doplňuje kvalitními službami a rychlostí vyřizování úvěrových žádostí.