Hlavní navigace

CYRRUS mění korporátní styl a stěhuje se do nových prostor

Od 15. února 2006 mění společnost CYRRUS, a.s. největší mimopražský obchodník s cennými papíry, svůj korporátní styl, a to včetně stávajícího loga. Se změnou komunikačního stylu zároveň došlo k přestěhování společnosti do zcela nových prostor administrativní budovy Platinium na ulici Veveří v Brně.

S cílem dále posílit svůj profil, zjednodušit strukturu a podpořit konzistentní styl komunikace se společnost CYRRUS rozhodla změnit logo a veškeré komunikační materiály. Původní logo používal CYRRUS od roku 1998. Nový korporátní styl společnosti včetně všech komunikačních materiálů připravila agentura ENTRE, s.r.o.

Jiří Loubal, ředitel společnosti CYRRUS, k tomu říká: Původní materiály a logo jsme používali od založení společnosti a s rozvojem našich služeb jsme si stále více uvědomovali, že se musíme více zaměřit i na kvalitu vlastních materiálů, pomocí kterých komunikujeme s veřejností a klienty.

Společnost CYRRUS se v rámci změny korporátního stylu stěhuje do nových prostor administrativního centra Platinium, která se nachází v těsné blízkosti trojice největších administrativních budov města Brna. Přestěhování do nových prostor umožní další růst společnosti, protože původní kanceláře již nestačily k zajištění požadovaného komfortu nově přijímaných zaměstnanců.

Změny neznamenají pro klienty CYRRUS žádné úpravy ve stávajících smlouvách, které zůstávají platné v původním znění. Všem klientům byl rozeslán dopis, který je o všem informoval. S klíčovými klienty je komunikováno také na osobní bázi a v maximálně možné míře jsou využívány i komunikační kanály vhodné k informování zaměstnanců, kterých má CYRRUS celkem 50. Pražská pobočka CYRRUS sídlící v ulici Americká v současnosti také hledá nové lokality pro své kanceláře, což umožní další expanzi společnosti.

V roce 2005 zrealizovala společnost CYRRUS svůj historicky nejvyšší objem obchodů s akciemi, který celkem činil téměř 107 miliard korun. V porovnání s loňským rokem to znamená navýšení o 94,4 %. Za nárůstem obchodování v loňském roce vidí vedení společnosti především zvyšující se zájem českých investorů o nové formy zhodnocování finančních prostředků. V letošním roce očekává CYRRUS hlavně nárůst v oblasti obchodování s certifikáty, které jsou jinde v Evropě velmi populární, ale u nás je investoři teprve začínají poznávat.

O společnosti

Společnost CYRRUS, a.s. byla založena v roce 1998 a o dva roky později se stala členem a akcionářem Burzy cenných papírů Praha, a. s. Firma sídlí v Brně, a je největší mimopražskou makléřskou společností. Mimo Brno má svou kancelář i v Praze. Zaměřuje se především na burzovní obchody v systému SPAD pražské burzy a akciové trhy v Německu a v USA.

Nabízí klientům možnost aktivního i pasivního obchodování, tj. obchody s využitím vlastního makléře, nebo obchodování ve správě portfolia. CYRRUS, a.s. je zakládajícím členem České asociace obchodníků s cennými papíry. Společnost se významně angažuje při tvorbě a připomínkování zákonů, které upravují český kapitálový trh.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).