Hlavní navigace

ČSOB zahájila činnost nového segmentu Privátní Bankovnictví

ČSOB nově obohacuje svou nabídku služeb činností specializovaného útvaru ČSOB Privátní Bankovnictví. Poskytující komplexní bankovní služby privátní klientele, zejména produkty s vysokou přidanou hodnotou jako je investiční poradenství při správě finančních aktiv. Nabídka je orientována na fyzické osoby s minimální hodnotou finančních aktiv ve výši od 1 nebo 5 milionů Kč podle využívaného druhu produktu. ČSOB tak do své nabídky přebírá dosavadní osobní investiční poradenství Patria Finance a celou distribuci tohoto typu služeb.

„Od 1. dubna je pobočková síť ČSOB Privátního Bankovnictví tvořena speciálními regionálními pobočkami v Praze 1, Brně, Ostravě, Hradci Králové a v Českých Budějovicích, ke kterým následně přibudou pobočky v Plzni, Ústí nad Labem a Praze 2.“, uvedl Ing. Miroslav Dvořák, vrchní ředitel ČSOB Privátního Bankovnictví. „Naši klienti jsou obsluhování osobními bankéři ve specializovaných, oddělených prostorách se samostatným vstupem. Mnohým zákazníkům ČSOB Privátní Bankovnictví jsou naši osobní bankéři, chcete-li investiční poradci, velmi dobře známí, neboť spravovali jejich individuální portfolia již v Patria Finance, odkud do ČSOB Privátního Bankovnictví přešli“, dodal Miroslav Dvořák. Osobní bankéři zprostředkují svým klientům i ostatní produkty a služby ČSOB mimo nabídku Privátního Bankovnictví, aniž by museli klienti na jiná pracoviště banky.

V rámci konsolidace obchodů Skupiny KBC v ČR obsluhuje ČSOB Privátní Bankovnictví všechny klienty privátního asset managementu skupiny KBC v ČR.

Mezi hlavní produkty segmentu ČSOB Private Banking patří:

ČSOB Zlaté Konto – produktový balíček zahrnující služby komerčního bankovnictví, charakteristický individuálním úročením a zvýhodněným zpoplatněním jednotlivých služeb. Produkt je poskytován od 5 mil. Kč.

ČSOB Privátní Portfolio – investiční poradenství při správě finančních aktiv, vedených v CZK, EUR a USD, formou investování do nástrojů peněžních a kapitálových trhů. Produkt je poskytován od 1 mil. Kč.

Milan Tománek
výkonný ředitel
Řízení komunikace Skupiny ČSOB

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).