Hlavní navigace

ČSOB snižuje vstupní poplatek u Spořícího programu Maximal Invest

Na pobočkách ČSOB v období od 18. dubna do 27. května 2005 mohou zájemci o zajímavou investici spojenou s výhodami životního pojištění využít čtvrtou tranši ČSOB Spořicího programu Maximal Invest. Banka pro ně připravila atraktivní změny. Snížila vstupní poplatek o 1% – pro výši vkladu od 30 000 do 499 999 Kč nově činí vstupní poplatek 3% a pro vklady vyšší než 500 000 Kč činí 2%.

Další novinkou je možnost volitelného připojištění trvalého tělesného poškození následkem úrazu s pojistnou částkou od 100 000 do 1 000 000 Kč a to vše v přepočtu od 14 korun za měsíc. Navíc v případě trvalého tělesného poškození v souvislosti s dopravní nehodou může pojistné plnění dosáhnout výše až 2 000 000 korun, uvedl Jaroslav Vaněk, manažer útvaru bankopojištění ČSOB, a dodal Své prostředky do spořícího programu Maximal Invest vložilo během dosud realizovaných třech upisovacích obdobích téměř 2 000 klientů v celkovém objemu 423 miliony Kč.

Maximal Invest 4 je spojen s investicí do zajištěného fondu ČSOB Světový strom 4, jehož splatnost je 29. června 2012, tj. doba trvání investice je 7 let a 1 měsíc. Minimální zhodnocení ceny podílové jednotky je ve výši 9,32% (1,27% p.a.) a maximální ve výši 106,17% (10,78% p.a).

Minimální počáteční vklad činí 30 tisíc Kč a vzhledem k charakteru produktu nejsou umožněny dodatečné vklady. Výhodou je naopak možnost částečných výběrů vložených prostředků v případě finanční potřeby klienta, a to i v průběhu trvání smlouvy.

Pavel Hejzlar
Komunikace ČSOB

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).